ΝΤΑΒΟΣ: Επίθεση σε ξενοδοχείο που διαμένουν συμμετέχοντες εγκληματίες του Π.Ο.Φ.

Μικρή έκρηξη σημειώθηκε χθες το πρωί στο ξενοδοχείο Post Hotel Morosani στο Νταβός, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Από την έκρηξη που έγινε γύρω στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας) έσπασαν παράθυρα. Δεν υπήρχαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με ΜΜΕ, ο μηχανισμός αποτελούνταν από βεγγαλικά.

Το ξενοδοχείο απέχει 1,5 χλμ. από τον τόπο διεξαγωγής του Φόρουμ. Περίπου 2500 πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες συμμετέχουν στην τρομοκρατική αυτή μάζωξη.

Ένα δείπνο με επίκεντρο το οργανωμένο έγκλημα με τίτλο «Εγκληματίες Χωρίς Σύνορας» ήταν προγραμματισμένο στο ξενοδοχείο για το απόγευμα, με ομιλητές μεταξύ άλλων τον Κολομβιανό πρόεδρο Juan Manuel Santos και τον Robert Wainwright, διευθυντή της Europol.
Το ελβετικό σάϊτ 20min.ch έλαβε ένα email από «ακτιβισιστές εναντίον του WEF» που ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο ξενοδοχείο. Ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι το ξενοδοχείο χρησιμοποιείται από τους ελβετούς τραπεζίτες κατά τη διάρκεια του Φόρουμ και ότι ο μηχανισμός ήταν προγραμματισμένος να εκραγεί 3 ώρες νωρίτερα, στις 7, ώστε να μην υπάρχουν εργαζόμενοι, αλλά έσκασε 3 ώρες αργότερα. Επίσης αναφέρουν ότι πρόσθεσαν ζάχαρη στο λάδι θέρμανσης του ξενοδοχείο ώστε να σαμποτάρουν τη θέρμανση των «υψηλών» προσκεκλημένων.

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: