ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

 

Και όμως συνέβη! Ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ και υποψήφιος για το δήμο της Θήβας Ν. Τούτουζας απαθανατίστηκε από τις κάμερες των δημοσιογράφων να φέρει ρόπαλο και να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις στον Αγ. Παντελεήμονα με τη χρυσή αυγή.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στ’ αυτιά του προέδρου Καρατζαφέρη. Έκπληκτος προσπαθούσε να κατανοήσει πως τον βρήκε τέτοιο κακό. Διότι είναι γνωστοί οι αγώνες που έχει δώσει για τη δημοκρατία. Κάτι σαν τους κομμουνιστές ένα πράγμα, οι οποίοι προτάσσουν τη δικτατορία του προλεταριάτου απέναντι σ’ αυτή της αστικής τάξης κατασκευάζοντας ένα κρατικό καπιταλισμό. Οι άλλοι από την πλευρά τους προτάσσουν  τη δικτατορία του έθνους των ελλήνων απέναντι στους προδότες κατασκευάζοντας ένα ομοιότυπο.

Ο Καρατζαφέρης έκανε το αυτονόητο και διέγραψε αμέσως τον Τούτουζα, διότι δεν γίνεται να έχει κοτζάμ Βορίδη –γνωστό και με το παρατσούκλι «το αιχμηρό τσεκούρι»– μαζί με έναν απλό ροπαλοφόρο, ο οποίος μάλιστα έφτασε να δηλώσει σε τηλεοπτικό κανάλι πως το ρόπαλο το βρήκε και το μάζεψε από το δρόμο.

Ε, αυτή τη ντροπή δεν την αντέχει ούτε ένας Καρα-τζαφέρης!

Δημοσιεύτηκε από Σ.Φ.
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: