Οι νεο-σταυροφόροι δολοφόνοι της Blackwater στην Παλαιστίνη

Μια παλαιστινιακή ομάδα υπό τον Μαχμούντ Αμπάς, που θεωρείται από τη Δύση ως ο «πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής», προσκάλεσε στην περιοχή που ελέγχει, τη Δυτική Όχθη του Ιορδάνη ποταμού, μια γνωστή συμμορία των μισθοφόρων δολοφόνων της Blackwater.

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι η παρουσία της αμερικανικής μισθοφορικής ομάδας Blackwater στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έχει δύο στόχους: να διατηρήσει το στάτους της κατοχής και να εκπαιδεύσει τις ομάδες κρούσης του Αμπάς ώστε να γίνουν πιο σαδιστικές.

Η δήλωση της Χαμάς αναφέρει ότι η Παλαιστίνη δεν μπορεί να είναι πεδίο δραστηριότητας αυτής της συμμορίας των νεο-σταυροφόρων, που διέπραξαν τρομακτικά εγκλήματα στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, σκοτώνοντας χιλιάδες ειρηνικούς μουσουλμάνους.

Η πρόσκληση της ΠΑ προς τους μισθοφόρους θεωρείται από τη Χαμάς μια νέα πολιτική ήττα των Αμπασιτών και παραβίαση της τιμής και αξιοπρέπειας του παλαιστινιακού λαού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικής αντιπολιτευτικής εφημερίδας, η συμμορία αυτή, που χρησιμοποιείται ευρέως από τον αμερικανικό στρατό και τη CIA στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράκ, ανέλαβε το έργο των δολοφονιών μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο.

Αυτό έχει κατατεθεί και ενόρκως σε δικαστήρια της Βιρτζίνια στις ΗΠΑ από πρώην εργαζόμενους στην «εταιρία».

Διεξάγεται επίσημη έρευνα για τις δραστηριότητες της Blackwater και την ενδεχόμενη εμπλοκή της στη δολοφονία πρώην εργαζομένων της.

Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι ο διευθυντής της «εταιρίας», Eric Prince, «θεωρεί τον εαυτό του Χριστιανό σταυροφόρο που ανέλαβε το έργο της εξόντωσης μουσουλμάνων και της ισλαμικής πίστης στον κόσμο» και ότι οι εταιρίες του Prince «προώθησαν την καταστροφή της ζωής των Ιρακινών».

Συγκεκριμένα δηλώνουν:

«Ο Prince ηθελημένα ανέπτυξε στο Ιράκ ομάδες ανδρών που ενστερνίζονται τη θεώρησή του περί Χριστιανική ανωτερότητας, γνωρίζοντας και επιδιώκοντας τη συμμετοχή αυτών των ανδρών σε δολοφονίες Ιρακινών με κάθε δυνατό τρόπο».

«Το να πηγαίνουν στο Ιράκ και να σκοτώνουν Ιρακινούς ήταν γι’ αυτούς ένα άθλημα ή παιχνίδι».

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 10 Ιουνίου 2009 Πακιστανοί Ταλιμπάν κατέστρεψαν τη βάση των τρομοκρατών της Blackwater στην πόλη Πεσαβάρ του Πακιστάν σε μια επιχείρηση αυτοκτονίας. Η βάση των τρομοκρατών ήταν σε ένα πολυτελές 5στερο ξενοδοχείο.

Τότε ο δυτικός ελεγχόμενος τύπος κατηγόρησε, ως συνήθως, τους «τρομοκράτες» που «σκότωσαν αθώους άμαχους και εργαζόμενους στον ΟΗΕ».

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: