«ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ» ΜΝΗΜΟΝΟ, «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ «ΑΝΤΑΡΤΕΣ»…

Και ενώ στον χρονικό ορίζοντα των δύο επόμενων χρόνων αναμένεται η συνέχιση του ξεζουμίσματος, αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού ελέγχου που προβλέπει το Μνημόνιο και η ενίσχυση των κατοχικών δυνάμεων, κάθε φορά που ανακοινώνονται νέα μέτρα και όχι μόνο οικονομικού χαρακτήρα, τα οποία εντάσσονται στην λεγόμενη «επικαιροποίηση» του μνημονίου, σκαν μύτη και οι κάθε λογής «επικαιροποιημένοι αντάρτες».

Άλλοτε τους καμαρώνουμε με αφορμή την ψήφιση ενός νομοσχεδίου, άλλοτε με αφορμή της δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, άλλοτε με την ίδρυση ενός νέου κομματικού στάβλου. Δημαράδες, Σακοράφες, Παπαχρήστηδες, αλλά και διάφοροι κυβερνητικοί βουλευτές που δεν απομακρύνονται από το κομματικό μαντρί αλλά «αμφισβητούν» τις μνημονιακές επιλογές της κυβέρνησης και τις ψηφίζουν «διαφωνώντας».

Το σήριαλ συνεχίζεται αυτές τις ημέρες σύμφωνα με δημοσιεύματα που επαναφέρουν στο προσκήνιο το «σκληρό» πρόσωπο του Παπανδρέου που «απειλεί» και πάλι με εκλογές αυτή τη φορά τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο αν συνεχίσουν οι «ψιθυριστές» να «παραπονιούνται» ότι ο «λαός δεν αντέχει άλλο» διαβεβαιώνοντας ότι συμπάσχουν και αυτοί μαζί τον λαό που βρίσκεται σε απόγνωση.

Άλλα δημοσιεύματα μιλούν για μέτωπο δυσαρεστημένων βουλευτών με τον υπουργό οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου (οπότε αν αντικατασταθεί με κανένα Λ. Παπαδήμο θα πάρουν όλη τη δόξα)…
Α, όλα και όλα αυτή τη φορά θα πάρουμε το μέρος του πετρελαιά (…για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) Παπανδρέου. Καμτσίκι και εκλογές θέλουν οι αχάριστοι που τολμούν να κουτσομπολεύουν και να λένε ότι θα το σκάσει πρόωρα για να πάρει την θέση του γραμματέα του ΟΗΕ.

Έχει έργο καταστροφικό ακόμα να επιτελέσει που θα τον θυμούνται γενεές δεκατέσσερις. Δεν θα τον ξεφορτωθούν, λοιπόν, τόσο εύκολα. Αμ πως…

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: