«ΕΒΑΛΕ» ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Στην αγχόνη οδήγησε έναν 63χρονο από το Ηράκλειο της Κρήτης η δυσβάστακτη, οικονομική πραγματικότητα που έχουν επιβάλλει οι εξουσιαστές. Τον απαγχονισμένο εργάτη, εντόπισαν οι συνάδελφοι του έπειτα από αναζήτηση ωρών, στην αποθήκη της επιχείρησης που εργαζόταν.

Δίπλα από το πτώμα του βρέθηκε και το ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο έγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του. Αν και δεν έχει δημοσιοποιηθεί  πλήρως το περιεχόμενο της επιστολής, ωστόσο το οικογενειακό του περιβάλλον γνωστοποιεί τους λόγους που έσπρωξαν το συγγενή τους  στην «αυτοκτονία».

Η επιχείρηση στην οποία εργαζόταν ο 63χρονος θα έκλεινε με αποτέλεσμα να μείνει άνεργος με ότι αυτό συνεπάγεται στους καιρούς που διανύουμε. Δυστυχώς η «αυτοκτονία» αυτή δεν είναι η πρώτη που συντελείται και το ακόμη χειρότερο είναι πως τίποτα δεν δείχνει πως θα είναι και η τελευταία.

Όσο η κυριαρχία εντείνει τη διαδικασία ενοποίησής της, συντρίβοντας εκατομμύρια σύγχρονων σκλάβων, η κατασκευή αδιεξόδων, μιζέριας και απόγνωσης θα κατακλύζει όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Η επίθεση που εξαπολύουν οι εξουσιαστές στον κάθε κοινωνικό χώρο με σκοπό τη διεύρυνση των όρων σκλαβιάς και εξαθλίωσης συνεχίζει να δολοφονεί ανθρώπους και να σαρώνει όνειρα κι επιθυμίες…

Δημοσιεύτηκε από Σ.Φ.
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: