Ο ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ…

Η κακόγουστη φαρσοκωμωδία που παίχτηκε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν και κομπάρσους βουλευτές του Πασοκ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ που του έκαναν «αδυσώπητες» ερωτήσεις, ήταν χωρίς αμφιβολία χαμηλών απαιτήσεων.

Ο Στρος Καν αφού αυτοσυστήθηκε ως θεράπων ιατρός ομολόγησε ότι πρέπει να θυσιαστεί μια γενιά για να ορθοποδήσει η οικονομία, υπερασπίστηκε το …κοινωνικό έργο του ΔΝΤ σε χώρες της Ασίας, στην Ουγγαρία, στο Μεξικό ή στην Λετονία.

Συνέστησε, ακόμη,  να «εξορθολογιστούν» επειγόντως μισθοί και συντάξεις, «νουθέτησε» τους ακροατές του στην πολιτική συναίνεση (του είπε κανείς ότι δεν υπάρχει;;;), απείλησε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο εάν χειροτερέψουν διεθνώς τα πράγματα και αφού πρόσφερε απλόχερα το χαμόγελο του στους αρλουμπολογούντες βουλευτές που ψέλλισαν τα λογάκια από το ρολάκι τους, αποχώρησε για να ξεκουραστεί.

Όσο για τους κομματικούς του ΚΚΕ που διαδήλωναν απ’ έξω, επέδειξαν και αυτοί τον ανάλογο σεβασμό πουλώντας φούμαρα για «αντίσταση» και στήνοντας κρεμάλες σε ομοιώματα του ΣΕΒ, του ΔΝΤ και της ΓΣΕΕ τα οποία και πυρπόλησαν συνεχίζοντας να υποτιμούν και την στοιχειώδη νοημοσύνη του κάθε ανθρώπου καλώντας τον «λαό να μην επιτρέψει να χαθεί ούτε λεπτό» !!!

Καίγοντας ομοιώματα χαλιναγωγείται η οργή των υπηκόων,  προτρέποντας να μη χαθεί ούτε λεπτό, αφήνεις διάπλατο το δρόμο για να χαθούν ζωές…

Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα και άξιος ο μισθός όλων τους.

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: