65 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ…

Φαίνεται ότι έχασε την υπομονή του 65χρονος που κατέθεσε τα χαρτιά του για να πάρει σύνταξη, αλλά δεν λάμβανε απάντηση. Μετά από μια εβδομάδα άκαρπων προσπαθειών να πληροφορηθεί την εξέλιξη της αίτησης του επισκέφτηκε και πάλι το υποκατάστημα του ΟΑΕΕ στην οδό Πατησίων, πέρασε πίσω από το γκισέ κρατώντας ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό, ακινητοποίησε μια υπάλληλο δένοντας την με συρματόσκοινο και αφού περιλούσθηκε και ο ίδιος απειλούσε να την κάψει και να αυτοπυρποληθεί κρατώντας έναν αναπτήρα.

Τελικά κάποιοι ασφαλισμένοι πρόλαβαν και έπεσαν επάνω του, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο «ταραξίας» συνελήφθη. Ασφαλισμένοι που παρ’ όλα αυτά και παρά τις προτροπές των μπάτσων να εγκαταλείψουν το υποκατάστημα, επέμεναν να εξυπηρετηθούν και να τηρηθεί η σειρά…

Μπορούν να προσποιούνται όσο θέλουν εκείνοι που κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι βεβαιώνουν ότι αυτό που κατάλαβαν από το «μεμονωμένο» περιστατικό είναι που μπορεί να φθάσει κάποιος που «παραλογίστηκε». Άλλο τόσο μπορούν να υποκρίνονται και όσοι «συμπονούν» τον «καημένο τον ηλικιωμένο», που ευθύνεται για αυτό το «πρωτάκουστο, βίαιο, και εκφοβιστικό επεισόδιο», όπως το χαρακτήρισε ο διοικητής του υποκαταστήματος του ΟΑΕΕ, αλλά νιώθουν την «υποχρέωση» να καταδικάσουν απερίφραστα κάθε μορφής αυτοδικία.

Μπορούν να λένε ότι και όσα θένε. Αυτό που δείχνουν τα πράγματα είναι ότι οι μέρες που έρχονται θα είναι άγριες. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι εξουσιαστές και τα τσιράκια τους. Η οργή και η απελπισία αλλά και η αίσθηση της αφόρητης αδικίας φουσκώνουν μέρα με τη μέρα και τα «παράλογα» περιστατικά ολοένα και θα πολλαπλασιάζονται.

Και τότε, οι πραιτωριανοί όσο καλά και οπλισμένοι και αν είναι θα είναι «λίγοι» για να συγκρατήσουν τους «τρελούς» και τους απηυδισμένους ανθρώπους που θα θελήσουν να παρασύρουν τα πάντα στο διάβα τους…

Δημοσιεύθηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: