Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ» ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ… ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ…

Από την μια ο Καμίνης και οι δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή για τον περιορισμό των «συναθροίσεων» και από την άλλη η Μπιρμπίλη που θέλει μια Πανεπιστημίου «τοπόσημο για την πόλη» (καταπληκτική λέξη που την σκέφτηκε;;;) μετά την ανάπλαση της.

Έξοχοι και οι δύο  και κατανοητοί για τις προθέσεις τους. Ο «καλός συνήγορος» του πολίτη φέρελπις νέος δήμαρχος και από την άλλη η «πράσινη αντάρτισσα» Μπιρμπίλη που θα μετατρέψει την Πανεπιστημίου σε «τοπόσημο» (χαίρεσαι να την λες και να την γράφεις αυτήν την λέξη, που είσαι ρε Πολύδωρα;;;;) ένα έργο με «πολλαπλασιαστικό όφελος».

Τώρα μάλιστα, κάπως ήρθαμε στα ίσα μας μ’ αυτό το «πολλαπλασιαστικό όφελος». Δηλαδή με άλλα λόγια το όφελος θα πολλαπλασιάζεται. Και εδώ γεννιέται το ερώτημα. Μέχρι πότε θα πολλαπλασιάζεται;;;

Και για να σοβαρευτούμε.

Κατανοητοί όπως έχουμε ξαναγράψει οι κρατικοί σχεδιασμοί που αφορούν το νέο ρυθμιστικό και τις εκτεταμένες αναπλάσεις του κέντρου της Αθήνας.

Κατανοητή και η πρεμούρα του νεοεκλεγέντος δημάρχου να κερδίσει από τα αποδυτήρια τις απαραίτητες συναινέσεις μιλώντας για αντιμετώπιση της «μάστιγας» των «συναθροίσεων», αλλά και των «λαθρομεταναστών». Άλλωστε, όπως ήδη ομολογούν αρκετοί εξουσιαστές, η «κρίση» θα είναι η μεγάλη ευκαιρία για την «αναγέννηση» του πολιτικού συστήματος και της γενικότερης ενδυνάμωσης κάθε θεσμού και μηχανισμού.

Συγγνώμη αλλά αυτό το «τοπόσημο» τι είναι;;;;

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: