Ο ΔΗΜΑΡΑΣ, ΤΟ ΥΠΟ ΣΚΕΨH ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΕΤΗ…

Στην ουρά για νέο κόμμα φαίνεται να βρίσκεται και ο Δημαράς που δήλωσε μεταξύ άλλων σε κυριακάτικη εφημερίδα (Veto) παρών στις πολιτικές εξελίξεις αφού, «το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα με τη σημερινή τους αντιδημοκρατική μορφή, έχουν αποτύχει», ενώ πρόσθεσε ότι «κενό υπάρχει, χώρος υπάρχει για να αναπτυχθούν ακηδεμόνευτες δυνάμεις, χωρίς εξαρτήσεις και δουλείες».

Επί των επάλξεων βρίσκεται και ο «αδούλωτος» Δημαράς, ο νέος Τσοβόλας, ο οποίος όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα μπήκε σε μεγάλο πειρασμό να ανασκευάσει την δήλωση που έκανε …λόγω «παρόρμησης» το βράδυ των εκλογών και με την οποία δήλωση παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα. Παρ’ ολίγον, μάλιστα, να αμαρτήσει και να φανεί ασυνεπής ενδίδοντας –κατά τα λεγόμενα που του αποδίδει το δημοσίευμα– σε βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα και ψηφοφόρους του που του επέδειξαν το λάθος του και του ζητούσαν πιεστικά να το πάρει πίσω…

Όσο για την ρετσινιά του ασυνεπούς πολιτικού που αμέσως θα του κολλούσε, εδώ δίνουμε τα ρέστα μας: «Και ο πρωθυπουργός άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα έκανε. Θα μου πεις, είναι σωστό να κάνεις ότι κάνει ο άλλος; Όχι. Αλλά ο πρωθυπουργός, παρ’ ότι άλλα υποσχέθηκε, παραμένει πρωθυπουργός με εξουσίες νομοθετικές και πολιτικές.. Εγώ, αν παραιτηθώ, δεν θα έχω καμία δυνατότητα. Είναι δίκαιο, αυτό;».

Τελικά απ’ ότι φαίνεται με μισή καρδιά την Παρασκευή ξεκαθάρισε ότι η δήλωση περί παραίτησης ισχύει παρ’ ότι τον …συγκίνησε η ανιδιοτελής πρόταση φίλων και ψηφοφόρων του…

Και εμείς συγκινηθήκαμε με την …μαϊμού (Δημαράς) του Κωλέτη (Παπανδρέου). Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Ένα λαθάκι έκανε ο άνθρωπος να δηλώσει την παραίτηση του, το μετάνιωσε στην συνέχεια, το σκέφτηκε το ξανασκέφτηκε να μαγαρίσει τον λόγο του, μέτρησε τα υπέρ και τα κατά, σιχτίρισε λίγο τον Παπανδρέου που δεν έχει τέτοιες αναστολές, αφού έχει δεμένο τον γάιδαρό του και τελικά αποφάσισε να το παίξει συνεπής.

Κατά τ’ άλλα, μ’ αυτά και μ’ αυτά ο πολιτικός συρφετός παζαρεύει την αναδιάταξη του, μερεμετίζει τον πολιτικό μπερντέ, «σπάει» σε κομμάτια και κομματάκια, για να ξαναενωθεί με άλλον τρόπο μπας και απομείνει και κανένας πελάτης να περνάει από το εκλογικό μαγαζί.

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: