Η ΑΠΟΧΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑΒΑΝΙ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ…

Η μη συμμετοχή στις εκλογές που φθάνει το 75% στην Αθήνα και στην επικράτεια το 60% είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί σε εκλογική διαδικασία.

Το γεγονός αυτό δεν πτοεί τον Παπανδρέου που συνεχίζει να μιλάει για μήνυμα στήριξης. Δεν παραλείπει βέβαια να ζητάει συνεχώς και σε όλους τους τόνους πολιτική και κοινωνική συναίνεση.

Την πρώτη δεν χρειάζεται να κουραστεί και πολύ για να την εξασφαλίσει. Προφανώς αναφέρεται στον επαναπροσδιορισμό των όρων τής πολιτικής. Όσο για την δεύτερη, που φυσικά μεταφράζεται σε πλήρη υποταγή της κοινωνίας, αυτή δεν θα την δει ούτε στον ύπνο του και το γνωρίζει.

Επίσης γνωρίζει και αυτός και το σινάφι του ότι οι «ήσυχες» μέρες ή μάλλον οι έξι μήνες που ακολούθησαν την μεγάλη διαδήλωση της 6ης Μάη, που σημαδεύτηκε και καταστάλθηκε από τις δολοφονίες τριών εργαζομένων σε τράπεζα στην Σταδίου ανάμεσα στους οποίους και μία έγκυος, σύντομα θα αποτελούν παρελθόν.

Οι άγριες κοινωνικές διαθέσεις θα εκφραστούν και τότε καμία προβοκάτσια δεν θα είναι αρκετή να τις ανακόψει. Το τελευταίο ας το λάβουν υπ’ όψη τους εν όψει και του τριημέρου του Πολυτεχνείου και οι διάφοροι που συνεχίζουν να φορούν «αναρχική» προβιά, ενώ κάλυψαν τις αθλιότητες της 5ης Μάη αλλά και προετοίμασαν το έδαφος για να εξελιχθούν.

Η δυσοσμία, που συνεχίζουν να αποπνέουν, είναι αρκετή για να τους διακρίνει κάποιος…

Δημοσιεύθηκε από την Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: