ΟΙ «ΑΝΙΕΡΕΣ» ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧIΖΕΤΑΙ…

Ο Καρατζαφέρης στηρίζει Σγουρό, ο Φασούλας Μιχαλολιάκο, συνεργάτες του Μαντούβαλου όπως ο Βοϊδονικόλας στηρίζουν Μίχα, ο Ψαριανός στηρίζει Σγουρό στην Περιφέρεια και Μ. Βαρβιτσιώτη στην Γλυφάδα,

Ο Καμμένος προτρέπει να ψηφιστεί ο υποψήφιος του ΚΚΕ στην Ικαρία, ενώ η συνεργασία γενικότερα το αλισβερίσι μεταξύ ΚΚΕ και ΝΔ, αλλά και ΣΥΝ σε αρκετές περιπτώσεις με το Πασοκ δίνει και παίρνει.

Έσκισαν παρ’ όλα αυτά τα αριστερά τους ιμάτια ΚΚΕ και ΣΥΝ σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας του ΔΟΛ, ΤΑ ΝΕΑ, που μιλούσε για νέο «βρώμικο» ’89. Φυσικά δεν επρόκειτο ούτε τότε ούτε και τώρα για κανενός είδους «ανίερη» συμμαχία. Απλά και συνηθισμένα πράγματα. Εδώ ο Στάλιν τα είχε βρει με τον Χίτλερ, ο Καμμένος θα μασήσει να υποστηρίξει υποψήφιο του ΚΚΕ;

Το εκλογικό αποτέλεσμα, βέβαια, της προηγούμενης Κυριακής τους έχει υποχρεώσει όλους και ακόμα περισσότερο τους κυβερνητικούς να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν και σ’ αυτήν την κατεύθυνση ήρθε να συνεπικουρήσει το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ.

Ο αντίλογος βέβαια είναι για γέλια. «Το κάνω», είπε –ούτε λίγο, ούτε πολύ– ο Ψαριανός, που τα βρήκε μια χαρά και με τον Στέφανο Μάνο σε τηλεοπτική συζήτηση, «γιατί ενδιαφέρομαι για την τοπική αυτοδιοίκηση και δεν βλέπω κόμματα αλλά πρόσωπα». Αυτά είπε ο Γρηγόρης-Πινόκιο-Ψαριανός.

Από την πλευρά μας θεωρούμε πως απέναντι στην εκλογική καταμέτρηση (κι όχι αναμέτρηση) του κάθε κομματικού κοπαδιού, των υπηκόων, των σφουγγοκωλάριων, των φοβισμένων, των καλόβολων, των διαφωνούντων και όχι μόνον αυτών, η ΕΚΛΟΓΙΚΉ ΑΠΕΡΓΙΑ παραμένει ένα καλό μέσω να χαστουκιστεί για ακόμα μια φορά ο πολιτικός συρφετός.

Δημοσιεύθηκε από την Συσπείρωση Αναρχικών

 

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: