«ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ» Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ; ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ…

«Οι στόχοι του μνημονίου πρέπει να είναι Ευαγγέλιο για το ΠαΣοΚ», δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, παίζοντας τον ρόλο του «σκληρού» απέναντι στον «μαλακό» υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, ο οποίος ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου.

Τι είχες Κώστα μου, τι είχα πάντα δηλαδή. Σ’ αναμμένα κάρβουνα οι πασόκιοι μετά το εκλογικό στραπάτσο και προσπαθούν να μαζέψουν (ή να μας ζέψουν το ίδιο κάνει) τα ασυμμάζευτα. Ο «σκληρός» Σκανδαλίδης σε μια επίδειξη κομματικής νομιμότητας να στέλνει το μήνυμα στους εκπροσώπους της Τρόικας ότι το μνημόνιο είναι το ευαγγέλιο του πασοκ, και ο «ευαίσθητος» στην κοινωνική δυσαρέσκεια Καστανίδης να προσπαθεί να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά ζητώντας επαναδιαπραγμάτευση «κάποιων» όρων του.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό REAL είπε εξηγώντας ευθέως την όψιμη «ευαισθησία» του μεταξύ άλλων: «Πρώτον αυξήθηκε ο βαθμός αποχής και η αύξηση του βαθμού αποχής εξηγείται μόνο με την εκδήλωση αμφισβήτησης ενός μεγάλου τμήματος του εκλογικού συστήματος προς το πολιτικό σύστημα. Είναι προφανές ότι ο κόσμος δυσκολεύεται, έχει πολλά ερωτήματα. Επίσης πρέπει να λάβει κανείς σοβαρά υπόψη του ότι η άθροιση του εκλογικού ποσοστού του δικομματισμού είναι πλέον χαμηλότερη από ό,τι ήταν στις προηγούμενες εθνικές εκλογές και παλαιότερα». Περσινά ξινά σταφύλια.

Κρίμα πάντως αυτοί οι πασόκιοι έχουν χάσει για τα καλά την έμπνευσή τους… Τρέχει, τρέχει και δεν κάνει ο Γιωργάκης και ο ανασχηματισμός δεν φθάνει…

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: