Πα πα λααααα!!!…

Αυτό ήταν.

Και τα τελευταία επίσημα αποτελέσματα δείχνουν αυτό που όλοι περίμεναν (οι εξουσιαστές το ήξεραν ήδη από τα γκάλοπ): Καταποντισμό των πολιτικών υπαλλήλων της κυριαρχίας. Έντονη απαρέσκεια, οργή, αποδοκιμασία, απέχθεια στην πολιτική και τους πολιτικούς.

Τα, σχεδόν, τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Περιφερειακές

Εγγεγραμμένοι: 9.684.937

Ψήφισαν: 5.907.284

Δεν Ψήφισαν: 3.777.653

Συμμετοχή: 60,99%

Άκυρα/Λευκά: 9,09%

Δημοτικές

Εγγεγραμμένοι: 9.753.897

Ψήφισαν: 5.955.247

Δεν Ψήφισαν: 3.798.650

Συμμετοχή: 61,06

Άκυρα/Λευκά: 5,48 %

Ας οδύρονται τα τσιράκια και οι σφουγγοκωλάριοι του συστήματος ότι δήθεν με την αποχή θα παίρνονται οι αποφάσεις ερήμην του λαού. Ενώ πριν που ψηφίσαν τον Giorgakis και την παρέα του, είδαν τον θρίαμβο της λαϊκής συμμετοχής στις αποφάσεις! Παραμύθια που δεν τα χάφτει κανείς.

Ας κλαίν για τα δεκάευρα  (ως γνωστόν κάθε ψήφος αποδίδει 10 ευρώ για το κόμμα που την παίρνει) που έχασαν τα παγκάρια του κομματικού γιουσουρούμ.

Ας παριστάνουν όλοι τους ευχαριστημένους και τους νικητές. Στην πραγματικότητα γνωρίζουν ότι υπέστησαν πανωλεθρία!!.

Βέβαια, ξέρουμε πολύ καλά ότι στην πολιτική όλα χρησιμοποιούνται για να ωφεληθεί η κυριαρχία. Αν οι άνθρωποι που απέργησαν εκλογικά δεν συγκεντρώσουν όλη αυτή τη δυναμική –που εκφράστηκε με την ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ– κομμάτι-κομμάτι με σκοπό να δημιουργήσουν συνθήκες ελευθερίας, τότε είναι σίγουρο πως η απαξίωση των πολιτικών μπορεί να αντιμετωπιστεί από την εξουσία με άλλους παραπλανητικούς τρόπους όπως: κυβερνήσεις εθνική ενότητας ή ομοψυχίας, κυβερνήσεις από «άριστους», δηλαδή προσωπικότητες ή και τα δύο ανάμικτα.

Οι κρατούντες έχουν μυριστεί από καιρό τις διαθέσεις που έχει προς αυτούς ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας και γι’ αυτό το λόγο έχουν προ πολλού προλειάνει το έδαφος και για τέτοια ενδεχόμενα.

Στο χέρι μας είναι τα σχέδια τους να γίνουν ναυαγισμένες σχεδίες…

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: