Και δαγκωτό ο κυρ Αλέκος;;;!!!

Έτσι εξηγούνται όλα, λοιπόν! Να γιατί αποσχίσθηκε ο Αλέκος! Για να μπορεί να τα πει έξω απ’ τα δόντια! «Μη γλύφετε την εξουσία! Δαγκώστε τη!»

Σιγά-σιγά, όμως, ξετυλίγει το ταλέντο του! Αποκαλύπτει το σκοπό του! Τον ρωτά, έντρομος ο δημοσιογράφος: «Άρα θέλετε να ασκήσετε βία;»

Και απαντά ο, απελευθερωμένος πια, Αλέκαρος: «Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής υπήρξε όχι πομπός αλλά δέκτης της βίας σε αυτή τη σύντομη εκλογική περίοδο, είτε στον Άγιο Παντελεήμονα είτε εδώ στο καμένο εκλογικό μας κέντρο, το καράβι μας. Δεν συμφωνούμε όμως, καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε απόλυτα την εξουσία που με τη σκοπιμότητα, την ηλιθιότητα και τη βία της πιέζει τους νέους να μη γίνουν πολίτες, να γίνουν η αγέλη της αποχής».

Για τον Αλέκο οι αποχικοί , όσοι δηλαδή δεν θα ψηφίσουν, είναι αγέλη! Μάλιστα!!!  Ο σταλινικός ποτέ δεν προδίδει τις ρίζες του. Όπως και ο ομογάλακτός του Πάγκαλος, που έχει χαρακτηρίσει ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ όσους δεν ψηφίζουν.

Ο Αλέκος, ξεκαθάρισε, ακόμα, ότι στο Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής «δεν έχουμε κανέναν δισταγμό ανάμεσα στους εξεγερμένους και τους βολεμένους να επιλέξουμε τους εξεγερμένους» .

Εδώ, λοιπόν, είναι ο στόχος! Οι νέοι και οι εξεγερμένοι! Γι’ αυτό έφυγε από το μαντρί ο Αλέκος! Για να επιτεθεί μ’ αγαπητιλίκια στους νέους, που τάχα τούς πιέζει το κράτος να μη γίνουν (άκουσον, άκουσον!!!) πολίτες και να γίνουν αγέλη της αποχής!!!

Βέβαια εμείς (όπως ευτυχώς και πολλοί ακόμη άνθρωποι) δεν έχουμε ούτε κοντή, ούτε λανθάνουσα μνήμη. Θυμόμαστε ότι «μειράκιον» ον το Αλαβάνιον και όντας στέλεχος τότε του ΚΚΕ, έκανε τα μύρια όσα για να βγάλει έξω από το Πολυτεχνείο τους εξεγερμένους του Νοέμβρη 1973 και να λήξει με τον χειρότερο τρόπο η εξέγερση (όπως είχε γίνει μήνες πριν στη Νομική)

Μυστικές συναντήσεις αυτός με τον Παριανό από τη μια (εκπροσωπώντας το ΚΚΕ) κι από την άλλη οι Τσούρας, Λαλιώτης, Μαντζουράνης, Τσαφαράκης, Μαυρογένης, Μιχαλόπουλος. (Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ). Αλλά δεν του «βγήκε». [Ίσως γι’ αυτό το λόγο κάποιοι από τους παρατρεχάμενους του να έχουν τόσο έμμονη αντιπαλότητα με τις μαχητικές καταλήψεις χώρων χαρακτηρίζοντάς τες «καγκελάκι»].

Τόσο ο Αλέκος όσο και το υπόλοιπο σινάφι έχουν πάρει μυρωδιά ότι, εκτός απ’ τους «έχοντες να λαμβάνουν», δεν θα πάει κανένας άλλος για να τους ψηφίσει, «μικρούς» – «μεγάλους», και βγήκαν να περισώσουν ό,τι προλαβαίνουν.

Οι νέοι, ήταν πάντα γι’ αυτούς ο στόχος. Ξέρουν ότι είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας που δεν το έχουν στο χέρι, που δεν μπορούν να κουλαντρίσουν κατά πως θέλουν. Και κάνουν ότι μπορούν για να το προσεταιριστούν και να το χειραγωγήσουν. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα.

Κι όπως φαίνεται «πίσω είναι αυτά που κόβουν»!!!…

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: