Η «ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ» ΤΗΣ «ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΞΙΟΙ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΑΓΩΝΑ…

Απόλυτη παράνοια, χαρακτήρισε, ο Σαμαράς το εκβιαστικό εκλογικό δίλλημα του Παπανδρέου, ζητώντας μ’ αυτό τον τρόπο άφεση αμαρτιών από τον λαό, που δεν αντέχει νέα μέτρα.

Αναρωτήθηκε, επίσης, ρητορικά «γιατί εμείς να φοβηθούμε», διαβεβαιώνοντας ότι ο επιλογή Κικίλια αποτελούσε χρέος του (!!!) και ήταν η μόνη συνεπής (!!!), γιατί ο Βασιλάκης (ο Καϊ-κικ-ί-λας) είναι «νέος, άξιος, αυτοδημιούργητος, με πείρα στα διοικητικά, επιστήμονας και παλαιός αθλητής που διαθέτει γνώσεις, πείσμα και την αξία του αυτοδημιούργητου», ενώ τέλος ζήτησε από τους ψηφοφόρους να δώσουν τον αγώνα τον γαλάζιο…

Βουρκώσαμε από συγκίνηση, αλλά ταραχτήκαμε κιόλας. Είναι και αυτός ο τρόπος που σε κοιτάει ο Σαμαράς κουνώντας νευρωτικά τα χέρια, ενώ τραντάζεται σχεδόν ολόκληρος με σπασμούς που δεν μπορείς παρά να πάρεις στα σοβαρά την διάγνωση του. Γιατί σκέφτεσαι κάτι θα ξέρει και αυτός από ιδίαν πείρα.

Μάλιστα απόλυτη παράνοια το δίλλημα Παπανδρέου και προφανώς το ίδιο και ο εκφραστής της. Δηλαδή ο Σαμαράς τι μας λέει μ’ άλλα λόγια; Ότι ο Παπανδρέου είναι ψιλοπαρανοϊκός, αφού διαλέγει την απόλυτη παράνοια ως επιχείρημα και μάλιστα εκλογικό. Ωραία, να το δεχθούμε χωρίς πολλές-πολλές αντιρρήσεις.

Άλλωστε, για να το λέει αυτό κοτζάμ επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης (έτσι δεν το λένε;…), υπεύθυνος, δηλαδή, θεσμικά όσο δεν πάει για να ενημερώνει τον καημένο τον λαό για το αν έχει σώας τας φρένας ο πρωθυπουργός (συγκάτοικοι ήταν άλλωστε κάποτε, στην τρέλα;;) Αλλά εκείνο, που είπε ότι δηλαδή αποτελούσε χρέος του η υποψηφιότητα Καϊ-κικ-ί-λα, τι το ήθελε; Άντε τώρα να τον πάρει στα σοβαρά και ο τελευταίος έστω βαρεμένος ψηφοφόρος που ρίχνει μούντζες σύννεφο προς όλες τις κατευθύνσεις. Ε, μα πως…

Δημοσιεύθηκε από την Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: