Η ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τα γνωστά ανθρωποειδή και πάλι έδρασαν στην πλατεία Αττικής το βράδυ του Σαββάτου με στόχο το γνωστό τζαμί που προσπάθησαν να πυρπολήσουν ενώ δεκάδες άνθρωποι ήταν μέσα. Μάλιστα σφράγισαν τα παράθυρα με λουκέτα, έσπασαν τα τζάμια και έριξαν αναμμένα στουπιά στο εσωτερικό του υπογείου. Όταν έφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, ένας αιγύπτιος και ένας Αφγανός ήταν τραυματισμένοι στην είσοδο και περίμεναν την μεταφορά τους στο Νοσοκομείο.

Εννοείται πως όσα εξελίσσονται στη ευρύτερη περιοχή, γίνονται με την πλήρη ανοχή και συναίνεση των αστυνομικών δυνάμεων που εποπτεύον την τάξη και την ασφάλεια, όπως άλλωστε έχει καταγραφεί και επισήμως μέσα από ανακοίνωση συνδικαλιστών της αστυνομίας που μιλούν για διαφύλαξη των «ισορροπιών» και φόβο των αστυνομικών οργάνων ακόμα για την ζωή τους εάν αντιταχθούν στις ρατσιστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται.

Φυσική η «κορύφωση» που σίγουρα θα προκύψει και μάλιστα διόλου ανεξέλεγκτα αφού κάτι τέτοιο επιδιώκεται, εμπεριέχει και την «κάθαρση», που θα αναλάβει πλέον ο επίσημος κρατικός μηχανισμός και θα μπορεί να δικαιολογηθεί από το μέγεθος και την ένταση των γεγονότων που δρομολογούνται….

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: