Ομοθυμαδόν το Ελλαδικό κράτος στην καταπολέμηση της «τρομοκρατίας»

Αποστολή κι άλλων εκπαιδευτών δολοφόνων στο Αφγανιστάν

Η σφαγή στο Γκανταμάκ

Η σφαγή στο Γκανταμάκ

Στρατιωτικές δυνάμεις στο Κόσσοβο και στο Αφγανιστάν, εκπαίδευση για την κατασκευή  αποτελεσματικού σώματος κρατικών δολοφόνων και στις δύο περιοχές (και όχι μόνο) είναι μέχρι τώρα η συμμετοχή του ελλαδικού κράτους στον πόλεμο των ΝΑΤΟικών κατά της «τρομοκρατίας», ενώ  συμμετέχει και στην ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη που  πραγματοποιεί επιχειρήσεις στον Κόλπο του Άντεν και την ευρύτερη περιοχή (αυτή είναι η απάντηση σε παλιότερο ερώτημα: Για ποιο λόγο αγόρασαν φρεγάτες;).

Όμως, τα πράγματα δεν σταματούν εκεί.

Σε κοινή συνέντευξη που δόθηκε στις 21Οκτωβρίου από τον Υπουργό Στρατιωτικών Εισβολών Βενιζέλο και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Ράσμουσεν αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Συζητήσαμε για την περιοχή, για τη νέα δομή δυνάμεων, για τους οργανισμούς του ΝΑΤΟ, για τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, όπως είναι η επιχείρηση στο Αφγανιστάν, η επιχείρηση στο Κόσσοβο και η επιχείρηση στο Κέρας της Αφρικής,

Μιλήσαμε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα Υπουργεία Αμύνης και όλα τα Γενικά Επιτελεία όλων των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ. Το ίδιο το ΝΑΤΟ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είναι ένα μεγάλο στοίχημα σε μία περίοδο δημοσιονομικής κρίσης να μπορούμε να κρατήσουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, να μπορούμε να ισχυροποιούμε το φρόνημα των πληθυσμών, των λαών, το αίσθημα ασφάλειας των κοινωνιών της Συμμαχίας (αυτή είναι η διατύπωση του πολέμου κατά της «τρομοκρατίας» με άλλα λόγια). Και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό που μοιραζόμαστε όλες οι χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ».

Και μετά ήρθε η «είδηση» με τη φράση του Ράσμουντεν:

«Μέσω της εκπαίδευσης των Αφγανών στρατιωτών και αστυνομικών θα μπορέσουμε να παρέχουμε τις συνθήκες για την αποχώρηση των στρατευμάτων μας, όταν οι Αφγανοί θα είναι σε θέση να αναλάβουν μόνοι τους την ευθύνη (της διοίκησης). Ως εκ τούτου, η αποστολή της εκπαίδευσης είναι σημαντική και εκτιμώ πάρα πολύ ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να συνεισφέρει περισσότερους εκπαιδευτές στην αποστολή μας».

Κι άλλα, λοιπόν, στρατεύματα θα στείλει το ελλαδικό κράτος στο Αφγανιστάν. μετά το Κόσσοβο και το κέρας της Αφρικής (Σομαλία).

Η ενοποιημένη κυριαρχία προχωρά. Το ελλαδικό κράτος κολυμπά στα «βαθιά νερά», συναλλασσόμενο και ενισχύοντας τους σχεδιασμούς της παγκόσμιας κυριαρχίας, της οποίας αποτελεί αδιαίρετο τμήμα.

Όμως, σε κάθε συναλλαγή πληρώνεται και ο αντίστοιχος φόρος. Αυτό προφανώς το ξέρουν οι εξουσιαστές. Γι’ αυτό και δεν χωρούν δικαιολογίες την επαύριον…

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.