ΚΟΙΝΗ ΦΥΛΑΞΗ των συνόρων αναγγέλλουν ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ την πάταξη της «λαθρο»μετανάστευσης…

Η αλλαγή των συνόρων, ενίοτε ονομάζεται κοινή φύλαξη των συνόρων.

Παπανδρέου και Ερντογάν που συνηθίζουν να τα λένε συχνά τον τελευταίο καιρό, καθώς προχωρούν με ταχύ βήμα οι συμφωνίες για διάφορα «καυτά» θέματα, ανακοίνωσαν εκτός των άλλων την κοινή φύλαξη των συνόρων.

Κατά τα άλλα οι πολύωρες συζητήσεις, το γεγονός ότι έμειναν «κλειστά» τα στόματα των δύο πρωθυπουργών για το περιεχόμενο των συνομιλιών και η αναγγελία της συνέχισής τους με την επίσκεψη Παπανδρέου στην Άγκυρα συντόμως, δείχνει το πόσο βιάζονται για να κλείσουν γρήγορα κάποια «θεματάκια» όπως η συνδιαχείριση του Αιγαίου, το «τελευταίο» κεφάλαιο του «κυπριακού», το ζήτημα της Θράκης κ.λπ.

Κι όπως είπαμε, ο εθνικισμός ήταν και παραμένει ένας μοχλός για τους κυρίαρχους, που τον χρησιμοποιούσαν πάντα κατά βούληση.

Θα  δούμε (άραγε;) και πάλι όλους αυτούς τους εθνοκάπηλους και τους πατριδολάτρες, τους εκλογομανείς και ψηφοσυλλέκτες, όλο αυτόν τον συρφετό που κατά καιρούς σκίζει τα ιμάτια του, να μηρυκάζει τις ανοησίες του αλλά και να προσπαθεί να συμμετάσχει στην απόλαυση των εκλογικών και μη μεριδίων που απλώθηκαν στο μεγάλο εξουσιαστικό τραπέζι.

Άλλωστε, ο εξτρεμισμός, η μετριοπάθεια, το «ξεπούλημα», ο «ρεαλισμός» και η «περηφάνια» είναι σούπες που σερβίρονται από τον ίδιο μάγειρα στα διάφορα τραπέζια του εξουσιαστικού ταβερνείου.

Εθνολάτρες γρηγορείτε!

Σε λίγο οι «τουρκαλάδες» θα πάρουν και τα νησιά «σας»…

Δημοσιεύθηκε από την Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: