«Κουνούπια» ενάντια στις συναθροίσεις νεολαίων!!!…

Στις γειτονιές του Ρότερνταμ, στην Ολλανδία, τα συναντούμε το 2008. Το 2009, ο εισαγωγέας τους δηλώνει ότι έχουν εγκατασταθεί περίπου 500 συσκευές σε 120 δήμους…

Εφευρέθηκαν και πρωτοεμφανίστηκαν πού αλλού; Στην πρωτοπόρα Αγγλία, όπου πιστεύεται ότι έχουν τοποθετηθεί πάνω από 5.000 από το 2006, και έγιναν «δημοφιλή» σε μεγαλουπόλεις της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Τα λένε mosquitos (κουνούπια).

Πρόκειται για μια συσκευή που εκπέμπει ήχο υψηλής συχνότητας (σαν να σφυρίζει κουνούπι), που γίνεται αντιληπτός περισσότερο από νεανικά αυτιά, και δη 25 ετών και κάτω!!!…

Ο σκοπός της; Η απομάκρυνση των «χασομέρηδων» και εν δυνάμει φασαριόζηδων νεολαίων από εμπορικά κέντρα και δημόσιους χώρους. Πως είναι τα εντομοαπωθητικά ή κάτι συσκευές απώθησης τρωκτικών που πουλάνε στα telemarketing; Ένα τέτοιο πράμα!

Έχουν καταγραφεί καταγγελίες που λένε ότι ο ήχος των συσκευών αυτών επηρεάζει όποιον περνά –μικρό ή μεγάλο– από απόσταση μέχρι 40 μέτρα (πονοκέφαλοι και άλλα συμπτώματα).

Παρ’ όλα αυτά, οι βρετανοί νεολαίοι φαίνεται να μην πτοούνται και να το διασκεδάζουν! Μαθητές κάποιου τεχνολογικού σχολείου αντέγραψαν τον συγκεκριμένο ήχο και τον έκαναν ήχο ειδοποίησης στα κινητά τους τηλέφωνα για να μην γίνονται αντιληπτοί από τους καθηγητές τους!

Για να δούμε τι άλλο θα εφεύρουν τα βρώμικα μυαλά των ανθρωποειδών που λέγονται εξουσιαστές.

Είναι για λύπηση όμως, δεν νομίζετε; Ζουν και θα ζουν διαρκώς με το φόβο των ασυμβίβαστων, ατίθασων και ανένταχτων νεολαίων, αλλά και γενικότερα των ανυπότακτων ανθρώπων.

Γιατί ξέρουν ότι από εκεί θα τους έρθει η χαριστική… σφαλιάρα!!!

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: