Οι «πολιτοφυλακές» του Αγ. Παντελεήμονα και της πλατείας Αττικής σε συνεχή δράση…

Συνεχίζεται η δράση της μεταφερόμενης πολιτοφυλακής (κατοίκων και οργανωμένων εθνικιστών), υποστηριζόμενης δεόντως από τις αστυνομικές δυνάμεις, που εποπτεύουν το έργο της, δηλαδή την τρομοκράτηση μεταναστών στις περιοχές του Αγ. Παντελεήμονα και στην Πλατεία Αττικής και την εκδίωξη τους από τις συγκεκριμένες πλατείες.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, 16 Οκτωβρίου, δεκάδες μέλη της συγκεκριμένης πολιτοφυλακής, κάποιοι είχαν μαζί τους ακόμα και σκυλιά, επιτέθηκαν σε μετανάστη από το Μπαγκλαντές στην πλατεία Αττικής, ο οποίος κατέφυγε στο ημιυπόγειο που λειτουργεί ως τζαμί στην οδό Αριστομένους. Ο συγκεκριμένος μετανάστης (τυγχάνει ιμάμης) ζήτησε την βοήθεια άλλων παρευρισκόμενων στο τζαμί, που έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, αλλά τελικά κρύφθηκαν και αυτοί στο εσωτερικό του τζαμιού, όπου και παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί μιάμιση ώρα δεχόμενοι επιθέσεις από τα μαινόμενα φασιστοειδή που έσπαζαν τζάμια και τραυμάτισαν τουλάχιστον 5 έγκλειστους. Τελικά η αναγκαστική έξοδος τους από το τζαμί, μετέφερε τις συμπλοκές στους γύρω δρόμους. Σπάστηκε, επίσης, μίνι μάρκετ μεταναστών από το Μπαγκλαντές.

Εννοείται, πως οι αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν ειδοποιηθεί άφησαν να εξελιχθεί η κατάσταση που αφορούσε θρησκευτικό χώρο ισλαμιστών, οποίος, μάλιστα, είχε δεχθεί εμπρηστική επίθεση από «άγνωστους» μετά τα επεισόδια, που είχαν ξεσπάσει πριν ενάμισι χρόνο με αφορμή το σκίσιμο ορισμένων σελίδων θρησκευτικού περιεχομένου από αστυνομικούς, που προέβαιναν σε έλεγχο μεταναστών.

Τα σχέδια αυτής της δράκας πολιτοφυλάκων φαίνεται ότι είναι η επέκταση του ελέγχου δύο ακόμα σημαντικών γι’ αυτούς χώρων: της πλατείας Βικτωρίας και της πλατείας Αμερικής. Η κάλυψη και αυτών των χώρων, εκτός των άλλων, θα ενοποιήσει και θα θέσει υπό τον έλεγχο τους μια, πλέον, μεγάλη περιοχή, που οι εθνικιστές ευελπιστούν ότι θα πολλαπλασιάσει την εκλογική τους πελατεία.

Οι «αγανακτισμένοι» κάτοικοι, που συνοδεύονται από νεοναζί, δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν, όπως προαναφέρθηκε την κάλυψη και την εποπτεία των επίσημων κατασταλτικών μηχανισμών που, για την ώρα, το μόνο που δεν επιτρέπουν είναι να υπάρξει νεκρός μετανάστης από την άθλια δράση των αυτών των περιπόλων.

Δημοσιεύθηκε από την Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: