ΟΙ «ΙΕΡΕΣ» ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ Η «ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…

Και ενώ η ντόπια οικονομική και πολιτική ελίτ διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθεί το «νέο» τραπεζικό σύστημα υπό την υψηλή εποπτεία συμβούλων, παρασυμβούλων, ΔΝΤ, ΕΚΤ και Ε.Ε., η Εκκλησία της Ελλάδος αποφάσισε να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας κατά 27 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα εξασφαλίσει μετά από δανεισμό.

Σκανδαλιστήκατε; Κακώς, διότι αμαρτάνετε!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου σκοπός της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι «να διασφαλίσει και να συνεχίσει την κοινωνική διάσταση της διακονίας της και να συμβάλλει συγχρόνως στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας». Βοήθειά μας και μη χειρότερα. Η λαιμαργία των μητροπολιτάδων θυμίζει εκείνη τη παροιμία που λέει ότι «ο λύκος από τα μετρημένα τρώει».

Την ίδια στιγμή η Ιεραρχία της Ελλάδος αποφάσισε την συγκρότηση επιτροπών που θα μελετήσουν τα σχολικά βιβλία των Νέων Ελληνικών, της Ιστορίας και των Θρησκευτικών καθώς, σύμφωνα με τους αρχιερείς, γραμματείς και φαρισαίους προωθείται η αποχριστιανοποίηση της παιδείας! Ένας μάλιστα από δαύτους ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, ο οποίος και ζήτησε να ληφθούν μέτρα, ανακάλυψε και την ρίζα του κακού: «Όλα όσα συμβαίνουν είναι διότι η οικονομική κρίση είναι αποτέλεσμα της ηθικής κρίσης. Η οποία ηθική κρίση οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει παιδεία».

Άρα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι άγιοι πατέρες είναι υπέρ του δεόντως παιδευμένοι για να αντιμετωπίζουν τις οικονομικές κρίσεις και το αποδεικνύουν δανειζόμενοι 27 εκατομμύρια ευρώ. Μεγάλα τα οικονομικά ελέη που απολαμβάνουν οι άγιοι. Και ακόμα μεγαλύτερο το θράσος τους…

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: