ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ….

Παραδοσιακός μήνας ο Σεπτέμβρης για τέτοιου είδους «αναμετρήσεις» κομματικών παρατάξεων των φοιτητών όπως η ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, καθώς ο ανταγωνισμός μεγαλώνει για το μάντρωμα καινούργιων προβάτων (βλ. πρωτοετείς).

Με αφορμή, λοιπόν, διεκδικούμενο χώρο για να στηθούν τα απαραίτητα κομματικά γκισέ, όπου παρέχονται, με το αζημίωτο, κάθε είδους εξυπηρετήσεις σε όσους προσέρχονται για να εγγραφούν, έπεσε για μιαν ακόμα φορά το ξύλο της αρκούδας, με μέλη της ΔΑΠ να καταγγέλλουν ότι κατά την συμπλοκή πασοκος ή μπράβος εξωπανεπιστημιακός χρησιμοποίησε τη λαβή όπλου για κτυπήσει στο κεφάλι ένα στρουμφάκι.

Μάλιστα, πρόσθεσαν, ότι της ομάδας των πασόκων ηγούνταν ο γραμματέας της ΠΑΣΠ ΣΘΕ. Ο πρύτανης Μυλόπουλος πάντως δήλωσε ότι από την καταγγελία δεν προκύπτει η χρήση όπλου και ότι απλά ορισμένοι ισχυρίστηκαν πως εθεάθηκε κάποιος από τους επιτιθέμενους να φέρει όπλο.

Τις παρθένες Μαρίες πάντως δεν μπορούν να τις κάνουν οι Δαπίτες, αφού επανειλημμένα και οι ίδιοι έχουν κάνει χρήση διαφόρων μπουμπουκιών-μπράβων-χουλιγκάνων όπως άλλωστε και οι συνάδελφοι τους της Πασπ τόσο σε Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη. Και όπως είναι γνωστό οι μπράβοι έχουν και ένα όνομα σ’ αυτήν την άτιμη κοινωνία και δεν μπορούν να κυκλοφορούν με γυμνά χέρια και να το ατιμάσουν. Αυτοί προστατεύουν τους κομματικούς πελάτες τους και οι κομματικοί το ποίμνιο τους. Άντε «λεβέντες» και καλή χρονιά…

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: