ΠΑΓΚΑΛΕ, ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ;;;

«Η απάντηση στην κατακραυγή των πολιτών “πώς φάγατε τα λεφτά;” είναι: “Σας διορίζαμε όλα αυτά τα χρόνια στο Δημόσιο. Τα φάγαμε όλοι μαζί σε μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος”».

Τάδε έφη ο σεσημασμένος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, αντικείμενο της οποίας ήταν η συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημοσίων υπηρεσιών.

Τώρα τι να πει κανείς; Για το θράσος και την αλαζονεία του ή για την επίδειξη υποκρισίας και ωμότητας; Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έρχονται μία μόλις ημέρα μετά την δημοσίευση του πόθεν έσχες των εθνοπατέρων, όπου κανείς μεταξύ άλλων «ωραίων και σφριγηλών» δηλώσεων παρατηρεί σε περίοπτη θέση και την ιδιαίτερα …πληθωρική δήλωση του Παγκάλου και της Παγκαλοσυζύγου.

Ο Πάγκαλος, λοιπόν, παραδέχεται ότι αυτός και το σινάφι είναι φαγάνες και έχουν κατακλέψει τα λεγόμενα δημόσια ταμεία γιατί φυσικά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, αφού το σύνολο των πολιτικών εισπράττει την δέουσα κοινωνική κατακραυγή, ενώ καθολικό επίσης είναι το αίτημα πλέον στις περισσότερες διαδηλώσεις που προτάσσει την βίαιη είσοδο και την κατάληψη της Βουλής.

Ο Πάγκαλος θεωρεί ότι ελαφρύνει την θέση του κατηγορώντας την κομματική πελατεία ως συνένοχη για την σημερινή κατάσταση που βιώνουν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι. Έντεχνα, όμως, ρίχνει τις ίδιες ευθύνες στους πάντες ζητώντας έμμεσα την υποταγή στην «μοίρα», που θα πρέπει να δεχθεί ο κάθε «φταίχτης-συνένοχος», δηλαδή όλοι μας.

Ταυτόχρονα, αντί έστω και για τα μάτια του κόσμου να σκύβει το κεφάλι την ίδια στιγμή που δημοσιεύεται η δηλωσάρα του «πόθεν έσχες» επιλέγει, να την βγει επιτιθέμενος και μάλιστα με το γνωστό προκλητικό υφάκι. Τυφλωμένος και αυτός, όπως και οι υπόλοιποι εξουσιαστές δεν μπορεί να δεχθεί ότι μετράει μέρες και ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει επιστροφή…

Ίσα, ρε Πάγκαλε. Μασάει η κατσίκα ταραμά;;;

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: