Αυτό θα πει ριζοσπαστική αριστερά!

Δώστε τα δεδουλευμένα στα μπατσόπαιδα τώρα! Αυτό ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή τη δαιδαλώδη και κουραστική διαδικασία που λέγεται… ερώτηση (!) στο… κυνοβούλιο! Ξέρετε, αυτή η τρομακτικά δύσκολη διαδικασία που οι ακούραστα εργαζόμενοι εκπρόσωποι του λαού, οι βο(υ)λευτές, κάνουν καθημερινά για χάρη της πατρίδας.

Αντιγράφουμε τη σχετική είδηση γιατί μας έχουν πιάσει τα γέλια:

«Όπως αναφέρει σε σχετική ερώτηση που υπέβαλε προς τους υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Κριτσωτάκης «η άρνηση του ΥΠΟΙΚ για αύξηση του εκτελούμενου προϋπολογισμού σε βάρος του αποθεματικού για την πληρωμή αποζημίωσης για την νυκτερινή και την πέραν του πενθημέρου εργασία, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και αναστάτωση στις τάξεις του αστυνομικού προσωπικού».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο κίνδυνος για μη καταβολή αποζημίωσης για την νυκτερινή και την πέραν του πενθημέρου εργασία μηνός Αυγούστου 2010 είναι ορατός, ενώ η ανησυχία κορυφώνεται επιπλέον λόγω της αμφισβήτησης της καταβολής της αποζημίωσης για την πέραν του πενθημέρου εργασία «από τώρα και στο εξής».

«Μπορεί “η προσφορά εργασίας πέραν του πενθημέρου να μην είναι υποχρεωτική” καθίσταται όμως στην πράξη αναγκαία λόγω του μειωμένου προσωπικού σε αναφορά με τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των καιρών (π.χ. αύξηση εγκληματικότητας)», επισημαίνει ο κ. Κριτσωτάκης και χαρακτηρίζει «ανεπίτρεπτο και πέραν κάθε νομικής και ηθικής αξίας» οι εργαζόμενοι να μην αμείβονται για εργασία που ήδη έχουν προσφέρει.

Ζητεί τέλος από τις ηγεσίες των υπουργείων διευκρινίσεις σχετικά με τη μη καταβολή δεδουλευμένων και εισηγείται να γίνει δεκτό το αίτημα του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας για αύξηση του εκτελούμενου προϋπολογισμού σε βάρος του αποθεματικού προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους οι εργαζόμενοι.»

Ένα μεγάλο εύγε στη ριζοσπαστική αριστερά!

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: