Και ο Σβαρτσενέγκερ υπέρ του μπάφου… «δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν»

Mπορεί οι διαφημίσεις των τσιγάρων να έχουν απαγορευτεί εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, όπως έχει απαγορευθεί και το κάπνισμα,  έκαναν όμως την εμφάνιση τους οι διαφημίσεις του «φαρμακευτικού» μπάφου.

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτάκι για τα καλά της «φαρμακευτικής»  μαριχουάνας(στη Καλιφόρνια η διάθεση «φαρμακευτικής» μαριχουάνας έχει νομιμοποιηθεί από το 1996) που διακινεί μια εταιρία στην Καλιφόρνια  και ενδείκνυται δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν από το AIDS, μέχρι διαβήτη, υπέρταση και ηπατίτιδα και αλτσχαιμερ…, ένα πράμα σα το νερό του Καματερού,  ή την Αγία Αθανασία του Αιγάλεω δηλαδή, προβάλλεται ήδη στην βόρεια Καλιφόρνια που την κυβερνά με πυγμή ο ρεπουμπλικάνος  Άρνολντ  Σβαρτσενένγκερ, κι επειδή έχουν αρχίσει και του κουνιούνται πολύ εκεί τον τελευταίο καιρό, κάτι με τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια, κάτι με πορείες και συγκρούσεις, όταν οι μπάτσοι της πολιτείας του δολοφονούν, σκέφτεται να νομιμοποιήσει  γενικά τον μπάφο, «φαρμακευτικό» και μη, με δημοκρατικές διαδικασίες και δημοψήφισμα  τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Τα ταμεία του για την ενίσχυση της καταστολής χρειάζονται ρευστό και οι φόροι από το κουτόχορτο θα είναι μια χαρά. Η αγορά θα ανοίξει και άλλο, και έτσι μ΄ένα «μπάφο» δύο τρυγόνια, και νάρκωση/εξάρτηση και  λιγότερες  οργισμένες και δυσάρεστες για τους εξουσιαστές καταστάσεις. Τα έχουν έτοιμα τα υποκατάστατα οι κυρίαρχοι, όταν προαναγγέλλουν απαγορεύσεις, όπως αυτή του καπνίσματος.

Έτοιμη, λοιπόν, για την πρόταση του Θαπατέρο, που βλέπει μια παγκόσμια συνδιάσκεψη για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών  και η απέναντι πλευρά του ατλαντικού…

Το βίντεο της εταιρίας για τον θαυματουργό μπάφο:

Το βίντεο παρωδία για το διαφημιστικό:

Δημοσιεύτηκε από Ε. από συλλογικότητα anarchy press gr
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: