Zητούνται εθελοντές ρουφιάνοι…και ενίσχυση οπλισμού δημοτόμπατσων

Στα πλαίσια της αναμόρφωσης της πρωτεύουσας και των πάρκων της,  ώστε να προχωρήσει ένα βήμα το όνειρο των εξουσιαστών για αξιοπρεπείς πρωτεύουσες, έκκληση απηύθυνε η υπερνομάρχης Ντίνα Μπέη στους επισκέπτες του πάρκου του Πεδίου του Άρεως, για εθελοντική ρουφιανιά.

«Ζητάμε από τους επισκέπτες να καταγγέλλουν οι ίδιοι τις καταστροφικές ενέργειες κακόβουλων ατόμων» και καθιέρωσε άλλη  μια τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών: «οι πολίτες που ενδιαφέρονται να προστατεύσουν το πάρκο μπορούν να καλούν στο….» είπε στη χτεσινή συνέντευξη τύπου σχετικά με την πορεία της πανάκριβης ανάπλασης και με πολλά τσιμέντα του πάρκου που ενσωματώνει πλήρως,  με τη βούλα και με το νόμο τις καταπατήσεις Κυριακού για τον Εθνικό. Η έννοια του κακόβουλου ατόμου σηκώνει πολλές ερμηνείες. Μπορεί να είναι αυτός που αράζει στο παγκάκι,  το ζευγαράκι που πετάει γόπες ή οποιοσδήποτε που πιθανά στραβοκοιτάζει ο περαστικός εθελοντής  ρουφιάνος και φυσικά οι πρώτοι που θα πέσουν θύματα του θα είναι, άστεγοι, μετανάστες, τοξικοεξαρτημένοι, κλπ.  Βέβαια εξαιρείται και με το νόμο,  από τις καταγγελίες  ο καταπατητής Κυριακού και τα τσιράκια του.

Από την άλλη  ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Παπαδάκης, Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας Πόλης στο δήμο Αθήνας …(αυτός που δίνει τις άδειες για μαγαζιά, τραπεζοκαθίσματα και λοιπές υπηρεσίες υγειονομικού ενδιαφέροντος) σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σχέση με την εφαρμογή του νόμου του τσιγαροδιωγμού, ζήτησε να  ενισχυθεί ο οπλισμός των δημοτόμπατσων για τις ανάγκες εφαρμογής του νόμου: «τα παιδιά της δημοτικής αστυνομίας είναι απλοί υπάλληλοι στην ουσία του Δήμου. Έχουν περάσει από μια 4μηνη εκπαίδευση αλλά αυτό δεν τους βοηθά να τα βγάλουν πέρα σε κάποιο πρόβλημα που πιθανώς θα προκύψει όταν θα επισκέπτονται τα καταστήματα και ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Η δημοτική αστυνομία δεν διαθέτει αμυντικό εξοπλισμό αυτοπροστασίας, για παράδειγμα ένα γιλέκο, ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένα γκλομπ…» (ένα μυδράλιο, ένα μπαζούκα, λέιζερ κάτι  τι…)

Και μέσα σε όλα και ο Αλαβάνος  διατεθειμένος και έτοιμος για υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε: «υπό τις παρούσες συνθήκες, ένας καλός περιφερειάρχης θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα, τη φτώχεια, την πείνα, την ανεργία, την εγκληματικότητα» (να αντιμετωπίσει και όχι να τα λύσει  αφού βέβαια τα παραπάνω είναι τα απολύτως απαραίτητα για την διαιώνιση της εξουσίας και την καλοζωία των ενεργούμενων της).

Η σκοπούμενη  αναμόρφωση των υπηκόων σε πειθήνια και άβουλα ενεργούμενα και σε μόνιμη αντιπαράθεση, διαχωρισμού και διχόνοιας μεταξύ τους μέσω της αλληλορουφιανιάς, πέταξε επιτέλους το προσωπείο του ¨ενεργού πολίτη¨ κι έδειξε το  πραγματικό της  απεχθές πρόσωπο.

Στο νέο σκηνικό οι περιφερειάρχες και οι 300 τοπικοί «άρχοντες» έχουν να διαχειριστούν πολύ χρήμα, πολύ εξουσία, πολλά ευρωπαϊκά κονδύλια που απλόχερα προορίζονται για την αύξηση της καταστολής με την αναβάθμιση των δημοτόμπατσων σε δύναμη κρούσης και καταστολής, και την κεντρική κυβέρνηση σε τύπου καγκελαρία, όπως έχει προταθεί από τους σοφούς του Γιωργάκη.

Ο Γιωργάκης άλλωστε ειλικρινέστατα δήλωσε ότι αυτές οι εκλογές είναι διαδικασία αναμόρφωσης της χώρας και έτσι μετατρέπεται τώρα σε αναμορφωτήριο με αναμορφωτές  πρόθυμους  δεξιούς, σοσιαλιστές, εθνικιστές, αριστερούς και λοιπούς  που καταθέτουν πρόθυμα τις υποψηφιότητες τους για ικανοί αναμορφωτές ζητώντας και την ιερή νομιμοποίησή τους  με τη ψήφο.

 

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: