Ανάληψη ευθύνης για επιθέσεις στην Αργεντινή

Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η ανάληψη ευθύνης για 3 επιθέσεις στην Αργεντινή: σε σπίτι συνδικαλιστή, στην έδρα του Συνδικάτου Φορτηγατζήδων, και σε κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας:

«29 Ιουλίου 2010: Καλωσορίζουμε τους ταξικά συνειδητοποιημένους συντρόφους από τη Μονάδα Hilda Guerrero de Molina της Κολεκτίβας 22 Αυγούστου στο Tucumán, που ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας ενάντια στην εκμετάλλευση του κεφαλαίου, του κράτους, της Μισθοφορικής Αστυνομίας, και της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας.

Οι εν λόγω σύντροφοι πραγματοποίησαν μια επίθεση με στόχο έναν γραφειοκράτη του Συνδικάτου Επαρχιακών Μεταφορών στο Tucumán — μια πραγματική μαφία στην υπηρεσία της κυβέρνησης Alperovich — ανοίγοντας πυρ εναντίον του σπιτιού του, αφήνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα: αν συνεχίσει τη συνδικαλιστική του δραστηριότητα και τους τραμπουκισμούς του στα ταξικά συνειδητοποιημένα μέλη του Συνδικάτου, θα τιμωρηθεί για τις πράξεις του.

Αναρχικοί σύντροφοι επιτέθηκαν, επίσης, στην έδρα του Συνδικάτου Φορτηγατζήδων στο  Salta, προκαλώντας ζημιές και αφήνοντας συνθήματα γραμμένα…

Μετά την επίθεση το Συνδικάτο ζήτησε προστασία από τον Υπουργό – τον αντιπρόσωπο της εκμετάλλευσης του κράτους, για το οποίο το Συνδικάτο δρα σαν τσιράκι του – να παράσχει προστασία.

Τέλος, η Μονάδα Simon Radowitzky Unit της Ταξιαρχίας Luciano Arruga τοποθέτησε 2 βόμβες στο κέντρο εκπαίδευσης της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. Δυστυχώς, οι βόμβες απενεργοποιήθηκαν από τις μαϊμούδες της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας. Θα είμαστε πιο τυχεροί την επόμενη φορά, και θα τινάξουμε τα χέρια αυτών των σκλάβων του συστήματος.

Λευτεριά στον  Martino, La Galle, και άλλους κρατούμενους του Κοινωνικού Πολέμου

— Ταξιαρχία Luciano Arruga
— Μονάδα Simon Radowitzky
— Μονάδα Hilda Guerrero de Molina»

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: