Βομβιστική επίθεση στη Gazprom

Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η ανάληψη ευθύνης από τις Ταξιαρχίες των Μαρτύρων  Riyad-us-Saliheen για την βομβιστική επίθεση με ΤΝΤ κοντά στην έδρα του ενεργειακού ομίλου Gazprom στη Μόσχα στις 9/8.

Μεταξύ άλλων αναφέρονται:

«… οι Μουτζαχεντίν των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων Riyad-us-Saliheen πραγματοποίησαν μια επιχείρηση στη Μόσχα με στόχο τα κεντρικά γραφεία της Gazprom, μέσα στα πλαίσια των γενικών ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών πράξεων στην περιοχή της Ρωσίας.

Ο σκοπός αυτής της επιχείρησης είναι να δείξει στους επιχειρηματίες του Κρεμλίνου και στους ηγέτες τους που βρίσκονται ανάμεσά τους, που αντιπροσωπεύονται από την ηγεσία της μεγαλύτερης ρωσικής εταιρίας, ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις της ρωσικής ηγεσίας για τη νίκη στη λεγόμενη «αντι-τρομοκρατική επιχείρηση», ο πόλεμος δεν τελείωσε, αλλά αντίθετα, έχει έρθει στα σπίτια σας και τα άνετά σας γραφεία.

….

Ο σκοπός αυτής της επιχείρησης δεν ήταν να σκοτωθούν άνθρωποι. Δείξαμε απλά ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε επιχειρήσεις σε καλά προστατευμένες περιοχές, και ότι μπορούμε να χτυπήσουμε σχεδόν οπουδήποτε μέσα στη Ρωσία.

Έτσι ώστε  οι Μοσχοβίτες να νιώσουν στο πετσί τους πώς ζουν οι Μουσουλμάνοι στον Καύκασο για πολλά χρόνια.

Η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη είναι τα νευρικά κέντρα της ρωσικής οικονομίας, και σκοπεύουμε με τον ένα ή άλλο τρόπο, να συνεχίζουμε να επιτιθόμαστε σ’ αυτά τα κέντρα μέχρι η Ρωσία να τερματίσει την κατοχή του Καυκάσου.

Οι απλοί κάτοικοι της Ρωσίας πρέπει να ξέρουν ότι οι ατυχίες που πέφτουν επάνω τους οφείλονται στις φιλοδοξίες ενός ατόμου –του Πούτιν–, στον οποίο προσφέρθηκε σε εύλογο χρόνο η ειρήνη και ασφάλεια για τα νότια σύνορα της Ρωσίας, αλλά αυτός διάλεξε να κάνει τους απλούς ανθρώπους να πληρώσουν με αίμα για τις φιλοδοξίες του, κρυβόμενος πίσω από έναν ολόκληρο στρατό σωματοφυλάκων και τόνων οπλισμού.

Είναι φανερό για κάθε δίκαια σκεπτόμενο άνθρωπο ότι οι Μουτζαχεντίν του Καυκάσου είναι μια δύναμη που μάχεται όχι μόνο για την απελευθέρωση του Καυκάσου, αλλά ουσιαστικά φέρνει ελευθερία και στο ρωσικό λαό από τη σκλαβιά στο ζυγό της KGB.

Ενώ οι ρώσοι πεθαίνουν κατά 1,5 εκατομμύριο το χρόνο, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του καθεστώτος και της ολιγαρχίας αυξάνονται, παρά την κρίση. Οι πράκτορες της KGB και οι επιχειρηματίες που προστατεύουν παχαίνουν, ενώ οι μάζες γίνονται φτωχότερες, ακόμα και τα ψίχουλα από τα τραπέζια των κυρίαρχων καταστρέφονται από τον πληθωρισμό.

Οι ηγέτες σας ξοδεύουν δισεκατομμύρια από τα λεφτά σας για τη διατήρηση καθεστώτων-μαριονέτα, όπως αυτό του Καντίροβ, κτλ., αντί να αυξήσουν τους μισθούς και τις συντάξεις. Πάντως, τα σαμποτάζ και οι φωτιές στη Ρωσία μόνο αυξάνονται.

Οι ηγέτες σας δεν μπορούν επαρκώς να εξηγήσουν γιατί ο Καύκασος θα έπρεπε να είναι μέρος της Ρωσίας, παρά το γεγονός ότι οι Καυκασιανοί, θρησκευτικά και εθνικά, διαφέρουν ριζικά από τους Ρώσους, και έχουν επίσης μια μακρά ιστορία άγριας αντίστασης στους ρώσους εισβολείς.

Στο κάτω-κάτω, ακόμα και οι αδερφοί σας στην πίστη και στο αίμα, οι Σλάβοι, οι Ουκρανοί και οι Λευκορώσοι, δε θέλουν να έχουν τίποτα μαζί σας, πέρα από το πετρέλαιο και το αέριο, τα οποία επίσης κλέβετε από τους λαούς της Σιβηρίας και του Καυκάσου.

Και μην ξεγελιέστε από τον αριθμό των αποκαλούμενων Καντιροβιτών [σημείωση: πρόκειται για την εγκάθετη κυβέρνηση της Τσετσενίας] και άλλων προδοτών και μαριονετών, που πούλησαν την πίστη τους και την πατρική τους γη για αμάξια και λεφτά. Πρόδοσαν τους δικούς τους ανθρώπους και τη θρησκεία τους, και θα προδώσουν και εσάς, μόλις γίνουν ώριμες οι συνθήκες για την προδοσία, και το ξέρετε.

Ταξιαρχία των Μαρτύρων Riyad-us-Saliheen»

Δημοσιεύθηκε από τον Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: