Εμπρησμός σκαπτικών μηχανημάτων στο Μεξικό

Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό σκαπτικών μηχανημάτων σε δάσος του Μεξικό:

«Τη νύχτα της 28ης Ιουλίου πυρπολήσαμε μηχανήματα που καταστρέφουν τη φύση. Μέσα στο δάσος Los Dinamos, Magdalena Contreras στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια, το μηχάνημα αυτό θα συνεισέφερε στην αφαίρεση νερού από το ποτάμι για την επέκταση του αστικού ιστού και της ανθρωποκεντρικής προόδου.

Γι’ αυτό το λόγο το FLT / ELF αναλαμβάνει την ευθύνη για το ακόλουθο σαμποτάζ:

– Πετάξαμε πέτρες, τούβλα και μπάζα στις τάφρους για να μην πάει το νερό του ποταμιού μέσα στους αγωγούς τους.

– Γράψαμε συνθήματα σε υλικά κατασκευών, όπως: «Σταματήστε την αστική εξάπλωση», «Έξω ο πολιτισμός από το άγριο περιβάλλον!» και «Frente de Liberación de la Tierra».

– Πυρπολήσαμε 3 μηχανές με εμπρηστικούς μηχανισμούς, 2 σκαπτικά και ένα μικρό μηχάνημα που απομακρύνει μπάζα. Ο πρώτος μηχανισμός τοποθετήθηκε στο μικρό μηχάνημα, κοντά στα πεδάλια. Η δεύτερη βόμβα τοποθετήθηκε στην καμπίνα του δεύτερου μηχανήματος, αφού σπάστηκαν τα παράθυρα με πέτρες. Ο τελευταίος μηχανισμός τοποθετήθηκε στο τρίτο όχημα πάνω στα καλώδια.

Εξαφανιστήκαμε μέσα στη νύχτα χωρίς να αφήσουμε ίχνη. Η ζημιά ανέρχεται σε χιλιάδες Μεξικανικών πέσος. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το κάναμε αυτό για να υπερασπιστούμε τη γη που καταστρέφεται μέρα με τη μέρα από τον εγωκεντρισμό και τον εξουσιασμό, για κάθε άγριο και ημι-άγριο στοιχείο θα καταστρέφονται εκατοντάδες οχήματα και ιδιοκτησίες. Ας γίνει ένα μάθημα για τους εκμεταλλευτές της γης!

Η πράξη αυτή αφιερώνεται στο μαχητή της απελευθέρωσης των ζώων στις ΗΠΑ, Walter Bond, που συνελήφθη πρόσφατα για 3 εμπρησμούς εναντίον εταιριών που σχετίζονται με την εκμετάλλευση των ζώων. Η πράξη αυτή αφιερώνεται, επίσης, στο Leo στην Ιταλία, και στον Adrian και Abraham.

Frente de Liberación de la Tierra / Earth Liberation Front (Μέτωπο Απελευθέρωσης της Γης)»

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: