Επίθεση με πυροβολισμούς σε αστυνομικό τμήμα στην Αργεντινή

Επίθεση με πυροβολισμούς έγινε στο 20Ο Προάστιο στο Βιομηχανικό Πάρκο του Neuquén πριν από λίγες μέρες. Επτά σφαίρες βρήκαν τον εξωτερικό τοίχο, αλλά καμία δεν διαπέρασε τα τοιχώματα ούτε τραυμάτισε κανέναν. Οι μπάτσοι βγήκαν έξω απ’ το τμήμα και άρχισαν να ψάχνουν στην περιοχή, όπου ακούστηκαν και άλλοι πυροβολισμοί.

Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Η ανάληψη ευθύνης για την επίθεση αυτή, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, αναφέρει:

«Neuquén 22 Ιουλίου 2010

Σήμερα στις 22 Ιουλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες, η Μονάδα Cardenas-Fuentealba έκανε μια επίσκεψη στις μαϊμούδες του αστυνομικού τμήματος στο Βιομηχανικό Πάρκο και γάζωσε με σφαίρες το τμήμα για να τους ξυπνήσει, αφού κανείς δεν ήταν στη θέση του ή στην είσοδο, σίγουρα λόγω του κρύου. Θα θέλαμε επίσης να πούμε στα μέλη της Ομάδας Βομβών της αστυνομίας (Bomb Squad) ότι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τα μικρά μας πακετάκια, και ότι μια απ’ αυτές τις μέρες θα είναι αληθινά και θα τους κάνουν να πληρώσουν για τα εγκλήματα που διαπράττουν σαν μισθοφόροι του συστήματος.

Προς τον ολικά διεφθαρμένο λειτουργό του Cutral Có, José Cotter: Πρόσεχε. Η λαϊκή δικαιοσύνη θα σε βρει αργά ή γρήγορα.

Κάψτε τις καλύβες των μαϊμούδων – Κάψτε τα υπολείμματα του συστήματος (Incendia las covachas de los Micos – Quema las sobras del sistema)

— Μονάδα Cardenas-Fuentealba

— Ταξιαρχία Luciano Arruga»

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: