Τελευταία νέα από Γερμανία

Αμβούργο, 26 Μάη: Για άλλη μια φορά, αυτοκίνητα πολυτελείας πυρπολήθηκαν στο κέντρο της πόλης, στο Bramfeld και στο Eidelstedt. Δέκα αμάξια έγιναν στόχος.

Φρανκφούρτη, 26 Μάη: Στη Φρανκφούρτη, η εταιρία «Job AG» δέχθηκε επίθεση με πέτρες.

Βερολίνο, 26 Μάη: Στο Kreuzberg κάηκε επίσης ένα πολυτελές αμάξι Jaguar στην Paul-Lincke-Ufer.

Βερολίνο, 25 Μάη: Περαστικοί είδαν ένα πολυτελές όχημα να φλέγεται γύρω στις 2 τη νύχτα.

Βρέμη, 24 Μάη: Το κτίριο του Γερμανικού Κέντρου Αεροδιαστημικής (DLR) δέχτηκε επίθεση με μπογιές.

Γκορλέμπεν, 24 Μάη: Περίπου 60 αγωνιστές, φορώντας κουκούλες και μαντήλια, επιτέθηκαν στο κτίριο της εταιρίας Bergwerk που ασχολείται με τα πυρηνικά. Σπάστηκαν παράθυρα, ενώ στήθηκαν οδοφράγματα. Οι διαδηλωτές αποχώρησαν πριν έρθουν οι μπάτσοι.

Αμβούργο, 24 Μάη: Τη νύχτα της 23ης προς 24η Μάη, ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε κτίριο της αστυνομίας με πέτρες, μπογιές και οξύ. Το κτίριο δε φυλάσσονταν. Η επίθεση έγινε εν όψει της συνάντησης Υπουργών Εσωτερικών που γίνεται δυο φορές το χρόνο στη Γερμανία, αυτή τη χρονιά στο Αμβούργο στις 27 και 28 Μάη. Ρατσιστικοί νόμοι, επέκταση της παρακολούθησης και της δικαιοδοσίας των μπάτσων και των υπηρεσιών πληροφοριών, τρομοκράτηση των μεταναστών, αυξημένος έλεγχος σε σταθμούς τρένων, πλατείες, στάδια, η μαζική παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών από τους μπάτσους και τις μυστικές υπηρεσίες, η εισαγωγή βιομετρικής ταυτότητας είναι μερικά από τα θέματα με τα οποία ασχολείται η εν λόγω σύνοδος.

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: