«Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ»…

Όσο μεγαλώνει η κοινωνική κατακραυγή εναντίον των πολιτικών και της πολιτικής, τόσο πληθαίνουν οι «φοβέρες» και οι «απειλές» που εκτοξεύουν οι θιασώτες μιας ακόμα «κάθαρσης» του πολιτικού σκηνικού, και οι επίδοξοι «τιμωροί» των φοροφυγάδων που αίφνης απόκτησαν ονοματεπώνυμο, επάγγελμα και διεύθυνση.

Ζητούμενο για τους «σωτήρες» του εξουσιαστικού καραβιού, που δεν μπάζει απλά νερά, αλλά που βουλιάζει με γρήγορους ρυθμούς είναι να καταπραΰνουν την κοινωνική οργή, να «αγοράσουν» χρόνο ώστε να «μοντάρουν» την εναλλακτική λύση, που θα επαναφέρει την πολυπόθητη γι’ αυτούς πολιτική ομαλότητα.

Το να φέρουν εις πέρας το έργο τους, σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Βασίζονται για μιαν ακόμα φορά στην εξαπάτηση, στο ψεύδος και στην υποκρισία. Την ίδια στιγμή οι ταμίες κομμάτων, όπως  της ΝΔ και του Πασοκ, εμφανίζονται ως «αθώες περιστερές» τής κατ’ όνομα εξεταστικής επιτροπής, στην οποία κλήθηκαν να δώσουν «εξηγήσεις» για τις μίζες που εισέπρατταν από τον Χριστοφοράκο και την SIEMENS, για λογαριασμό των κομμάτων που εκπροσωπούσαν. Αναμενόμενο. Άλλωστε, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από το σινάφι τους.

Είπαμε, ο σκύλος δεν δαγκώνει ποτέ την ουρά του…

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: