Κοριός σε αμάξι συντρόφου στην Ιταλία

Πριν λίγες μέρες ένας σύντροφος στο Lecco ανακάλυψε έναν κοριό στο αμάξι του. Ένα τροποιημένο κινητό τηλέφωνο, μια κεραία, ένας σένσορας Gps και ένα μικρόφωνο είχαν τοποθετηθεί, προφανώς, από μπάτσους. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο εξοπλισμός αυτός.

Είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό του αμαξιού, στερεωμένος με 2 μαγνήτες, ενώ έπαιρνε ρεύμα από το φως της θέσης του συνοδηγού.

«Στο κλίμα που υπάρχει στις μέρες μας, δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι μόνο ένα δείγμα της πρόσφατης καταστολής στην πόλη. Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε έρευνα στο σπίτι ενός συντρόφου, ενώ πρόσφατα πάλι 12 σύντροφοι δέχθηκαν εξακρίβωση και απειλές από μπάτσους….

…Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, να καταστείλουν και να κάνουν συλλήψεις, αλλά δε θα το πετύχουν. Κατασκοπεία, παρακολουθήσεις… τίποτα δε δουλεύει καλύτερα γι’ αυτό το σύστημα. Αυτοί που δε μπορούν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη όλη τους τη ζωή, δολοφόνοι στους δρόμους και στα οδοφράγματα, φρουροί και βασανιστές στα κέντρα κράτησης και στις φυλακές, είναι συνήθως οι ειδικοί στο να παρακολουθούν τις ζωές των άλλων.

Όλο αυτό μπορεί μόνο να δημιουργήσει περισσότερους αγώνες για τη ζωή, περισσότερο πάθος και οργή!»

(από ανακοίνωση αναρχικών της πόλης)

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: