Δράσεις σε Χιλή-Μεξικό-Αργεντινή-Ισπανία

ΧΙΛΗ: Έντεκα συνολικά οχήματα πυρπολήθηκαν σε μια εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στο Alamo, κοντά στο αεροδρόμιο του Santiago, την Παρασκευή το βράδυ.

ΜΕΞΙΚΟ: Τη νύχτα της Παρασκευής 26/3 τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός σε ένα πολυτελές SUV Polanco στην Πόλη του Μεξικό. Είναι η δεύτερη εμπρηστική επίθεση σ’ αυτή την πολυτελή συνοικία, γεμάτη μπάρες και σεκουριτάδες για τους πλούσιους επιχειρηματίες, μετά τη βόμβα που μπήκε σε ένα Max Mara το Σεπτέμβριο.

Την ευθύνη ανέλαβε η «Εμπρηστική ομάδα δράσης Mauricio Morales».

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μια ομάδα αναρχικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και επιβεβαίωσης ότι δημοκρατία και δικτατορία είναι το ίδιο, αποφάσισε να επιτεθεί συμβολικά σε μια καθολική εκκλησία για την επέτειο της 24/3/2010.

Στόχο έγινε στις 3 τα ξημερώματα η εκκλησία στη συμβολή των οδών Callao και Tucuman, στο κέντρο του Buenos Aires, με μπογιές, πέτρες. Απ’ έξω στήθηκαν φλεγόμενα οδοφράγματα με λάστιχα και άλλα αντικείμενα.

Στο σημείο βρέθηκε κρεμασμένο πανό που έγραφε: «ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ – ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!»

ΙΣΠΑΝΙΑ: Αυτοσχέδιος μηχανισμός από ένα γκαζάκι και 2 λίτρα βενζίνης με χρονοκαθυστέρηση εξερράγη σε κέντρο εκπαίδευσης των μπάτσων

στο Collblanc (Βαρκελώνη), κοντά στο γήπεδο Camp Nou, τα ξημερώματα της 22/3.

Η πράξη αυτή, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες, έγινε «στη μνήμη του αναρχικού Λάμπρου Φούντα, που σκοτώθηκε από την Ελληνική αστυνομία πριν 2 εβδομάδες, και του Jon Anza, Βάσκου αγωνιστή που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε στη Γαλλία.»

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: