Η ΔΙ.ΑΣ, ο Leonardo Da Vinci , το κυνήγι των καταπιεσμένων και η απώλεια των σχεδίων αστυνόμευσης.

Τρέχει και δεν σώνει η ΕΛ.ΑΣ.
Από τη μια τα επιδοτούμενα από την ΕΕ σεμινάρια που διοργανώνει με θέμα  «Ασφαλείς Πρωτεύουσες – Μέθοδοι καταπολέμησης της εγκληματικότητας σε μεγάλες πόλεις», για να δώσει τα φώτα της στους συναδέλφους στη Βαρσοβία, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo Da Vinci, και να αναπτύξει την τεχνογνωσία τους σε θέματα,  όπως συγκρούσεις (οδομαχίες), κλοπές πορτοφολιών, διακίνηση ναρκωτικών στους δρόμους, καθώς και άλλα θέματα παρακολούθησης των ληφθέντων μέτρων ασφαλείας σε περιπτώσεις συγκέντρωσης ατόμων.
Από την άλλη  η πρώτη επίσημη της ομάδας «δίκυκλης αστυνόμευσης» (ΔΙ.ΑΣ) για την  «αντιμετώπιση των καταδρομικών επιθέσεων των αναρχικών και εγκληματικών περιστατικών», χτες Σάββατο, έπεσαν πολλά και μέσα στην αναμπουμπούλα χάθηκαν τα σχέδια αστυνόμευσης «περιβάλλουσας αστικής περιοχής δημοσίων κτιρίων του Κέντρου των Αθηνών».
Επικράτησε σύγχυση και  πανικός, ο Γιωργάκης σκεφτόταν πως να πάει ένα ακόμα ταξίδι μακριά από τα δύσκολα  γιατί το Μαξίμου και η Βουλή χωρίς τα σχέδια κινδύνευαν μαζί με το κράτος… Η αγωνία δεν κράτησε πολύ, τα σχέδια βρέθηκαν, σε παρακείμενο γραφείο, αφού ενημερώθηκαν τα λαγωνικά της Διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων. Στο μεταξύ ο Γιωργάκης έδωσε και μια συνέντευξη που τόνιζε την ανάγκη μιας νέας εθνικής παλλιγγενεσίας. Αυτή τη φορά ο ο εχθρός είναι εσωτερικός και επιβάλλεται η πάταξη του.
Από αύριο λοιπόν και παρά την επιβαλλόμενη προς όλους λιτότητα και απολύσεις, 2000 καινούργιοι μπάτσοι δικυκλιστές με νέες ολοκαίνουργιες 600ρες μηχανές, θα μπουν και αυτοί στη σοσιαλιστική τώρα μάχη της εξόντωσης των καταπιεσμένων, με σαφείς εντολές όπως έχει προκύψει από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο να πυροβολούν, όταν «αισθανθούν» ότι κινδυνεύουν οι ίδιοι ή  άλλοι πολίτες. Εδώ είμαστε να τους υποδεχτούμε…

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: