Νέα από το μέτωπο απελευθέρωσης των ζώων

Σουηδία, Södertälje : Εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο στελέχους της φαρμακοβιομηχανίας Astra Zeneca, του μεγαλύτερου πελάτη του εργαστηρίου πειραμάτων Huntingdon Life Sciences

ΗΠΑ: Η SHAC 7 είναι μια ομάδα  ανθρώπων, που κατηγορήθηκαν με πολλαπλά κακουργήματα για το ρόλο του υποκινητή στην εκστρατεία για το κλείσιμο του μεγαλύτερου εργαστηρίου ζωοτομίας  Huntingdon Life Sciences το 1996. Οι ποινές που τους επιβλήθηκαν δεν αφορούν δράσεις, ή συμμετοχή σε συγκρούσεις, αλλά αφορούν τον ρόλο τους ως υποκινητές στο κίνημα για την απελευθέρωση των ζώών και στο κλείσιμο του εργαστήριου πειραμάτων.
Οι ποινές που τους επιβλήθηκαν ήταν από ένα ως 6 χρόνια, οι 5 έχουν αποφυλακιστεί, αφού εξέτισαν την ποινή τους.  Πρόσφατα αποφυλακίστηκε η Lauren Gazzola που είχε καταδιακαστεί με 4 χρόνια και 4 μήνες, ενώ ο τελευταίος κρατούμενος ο Kevin Kjonaas θα παραμείνει φυλακισμένος μέχρι το 2012.

Αιόβα: Αποφυλακίστηκε η Carrie Feldman μέλος της ομάδας  EWOK, που κρατούνταν ως ύποπτη(!), στα πλαίσια έρευνας των μπάτσων και των δικαστών για σαμποτάζ που είχαν γίνει το 2004, από αγωνιστές για τα δικαιώματα των ζώων. Είχε συλληφθεί στα πλαίσια της ανάκρισης μαζί με την Scott DeMuth, επίσης μέλος του EWOK((Earth Warriors are OK!).

Δημοσιεύθηκε από Αναρχικούς/ες μέσα και έξω από σχολεία και σχολές
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: