Κοινές περιπολίες Φατάχ-Ισραηλινών

Οι κάτοικοι της πόλης Σαλφίτ στη Δυτική Όχθη αντίκρυσαν χθες για πρώτη φορά τις κοινές περιπολίες, της Παλαιστινιακής Αρχής (της κυβέρνησης-μαριονέτα στη Δυτική Όχθη) με τον κατοχικό ισραηλινό στρατό, στους δρόμους!

Τη στιγμή που συνεχίζονται αμείωτες οι δολοφονίες, φυλακίσεις, απαγωγές, βασανιστήρια από τους ισραηλινούς και ενώ η αδηφάγα ανάπτυξη του ισραηλινού κράτους συνεχίζεται αμείωτη με τη μανία του να εκδιώξει και να σκοτώσει όσο πιο πολλούς παλαιστίνιους, υψώνοντας τείχη και κατασκευάζοντας περισσότερους οικισμούς στη γη των παλαιστινίων, δε λείπει η αγαστή συνεργασία της Παλαιστινιακής Αρχής (ΠΑ) στα σχέδια αυτά.

Ο ολοκληρωτικός αφοπλισμός της παλαιστινιακής αντίστασης φαίνεται πλέον πώς είναι από τους στόχους «υψηλής προτεραιότητας» για την ΠΑ γι’ αυτό και έχει εντείνει τις προσπάθειές της τους τελευταίους μήνες (μέσω βασανιστηρίων, συλλήψεων και δολοφονιών αγωνιστών από τις συμμορίες του βο(υ)λευτή Νταχλάν) –δεδομένης και της αδράνειας της Χαμάς. Παρ’ όλα αυτά,  δεν έχει κατορθώσει να αποτρέψει τις συγκρούσεις και τις νέες επιθέσεις από αντάρτες.

Την ίδια στιγμή η κτηνωδία των ισραηλινών αρχών συνεχίζεται με συλλήψεις και εγκλεισμούς ανήλικων παλαιστινίων…

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: