Νερό αντί δακρυγόνων;

Αυτό σκοπεύει να κάνει το υπουργείο «προστασίας», επικαλούμενο την επικινδυνότητα των δακρυγόνων. Μετά, μάλιστα, και το περιστατικό με τον Μ. Γλέζο, φαίνεται πως άρπαξαν την ευκαιρία για να τονώσουν το κατασταλτικό οπλοστάσιο του κράτους, προβάλλοντας την εξουσιαστική «ευαισθησία» που παρουσιάζει το βούρδουλα σαν καλύτερο από την κληματόβεργα! 

Έτσι, λοιπόν, οι επιτήδειοι προμηθευτές θα καρπωθούν κι αυτοί λεφτά «που δεν υπάρχουν», αλλά που βρίσκονται εύκολα όταν πρόκειται να γίνουν  αγορές που αφορούν τη χλιδή των υπηρετών του συστήματος καταπίεσης (όπως χαλιά, πίνακες και στιλάτα έπιπλα των υπουργείων) καθώς και για την ενίσχυση των μηχανισμών και των μέσων καταστολής.

Οι Ελβετόψυχοι επιχειρηματίες και λούμπεν εφοπλιστές φαίνεται να επικροτούν την κίνηση αυτή. Αφού, προτιμούν τα βρεγμένα από τα καμμένα τα σαλόνια των Μερτσέντες τους!

Το ερώτημα που «αιωρείται» είναι στο κατά πόσο θα επικροτηθούν τα πυροσβεστικά μέτρα από τις ευαίσθητες «οικιολογικές συνειδήσεις», που πάντα αναζητούν «ωφέλη» για το περιβάλλον.

«Μας ενδιαφέρει η ουσιαστική μείωση ως την κατάργησή τους (των δακρυγόνων)», δηλώνει ο λάτρης των καφέ-μπαρ Σπ. Βούγιας. Αυτό θα γίνει, αφού, βέβαια, μελετηθεί αυτό το μέτρο από 5-10 επιτροπές (γιατί άραγε;) βο(υ)λευτών πρώτα!

Όσοι, όμως, αγωνίζονται ενάντια στο σύστημα καταπίεσης δεν ενδιαφέρονται για το είδος της καταστολής που εφαρμόζουν οι εξουσιαστές, αλλά για το πώς θα εξαλείψουν τις συνθήκες σκλαβιάς. Επειδή είναι βεβαιωμένο πως η καταστολή όσο πιο «ήπια» εμφανίζεται, τόσο πιο σκληρή είναι στη πραγματικότητα…

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: