Συγκρούσεις ανυπότακτων νεαρών στο Cleveland

Περίπου 100 ανήλικοι, στις 14 Φεβρουαρίου, μπήκαν  σε Wal Mart στο κέντρο της πόλης του Cleveland Heights και προκάλεσαν σύγχιση, κατεβάσαν τα ποδήλατα από τα ράφια και έτρεχαν πάνω κάτω στους διαδρόμους, ενώ πέταξαν και κατέστρεψαν και κάποια καρότσια του σούπερ μάρκετ. Ο διευθυντής του Wal Mart κάλεσε τους μπάτσους, οι νεαροί διαλύθηκαν απο την αστυνομία, αλλα ανασυγκροτήθηκαν λίγο αργότερα σε παρακείμενο πολυκινηματογράφο στο Regal Cinemas,  ήρθαν μαζί τους και άλλα άτομα και έφτασαν τους 250.Vodpod videos no longer available.

more about «TEENS RIOT«, posted with vodpod

Μπήκαν μέσα στην είσοδο του κινηματογράφου και παρεμπόδιζαν, όσους ήθελαν να βγάλουν εισιτήρια. Επενέβησαν οι μπάτσοι που κάλεσαν ενισχύσεις και από άλλες περιοχές για να τους καταστείλουν. Στην εισβολή των μπάτσων στον λόμπυ του κινηματογράφου, τρεις από τις κοπέλες που συμμετείχαν,  επιτέθηκαν και ένας αξιωματικός στριμώχτηκε στον τοίχο με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα στον καρπό του.

Οι μπάτσοι προχώρησαν σε συλλήψεις 6 ανήλικων κοριτσιών, 14 έως 16 χρονών που δικάστηκαν για πρόκληση ταραχών και αρχικά φυλάκιση καποιων ημερών και κατ΄οίκον περιορισμό για το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η κυκλοφορία παρεμποδίστηκε  από τους νεαρούς και υπήρξαν συγκρούσεις σώμα με σώμα με τους μπάτσους. Επίσης εξετάζονται τα βίντεο από τις κάμερες για να ασκηθούν διώξεις και σε άλλους ανήλικους.

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικούς/ες μέσα και έξω από σχολεία και σχολές
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: