Σαμποτάζ και επιθέσεις αλληλεγγύης στη Χιλή

Επίθεση στην πρεσβεία του Μεξικό

Την Τετάρτη το απόγευμα, γύρω στις 6μμ, μια ομάδα ατόμων έσπασε τζαμαρίες με σφυριά και πέταξε μπογιές στη μεξικανική πρεσβεία. Επίσης, κατέβασαν τη μεξικανική σημαία και εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από 2 λεπτά. Η επίθεση έγινε στην κοσμοπολίτικη περιοχή Las Condes της πρωτεύουσας.

Η επίθεση αυτή έγινε στα πλαίσια των ημερών αλληλεγγύης στους φυλακισμένους στο Μεξικό (1 έως 12 Φλεβάρη).

Εμπρησμός σε αντιπροσωπεία μοτοσικλετών

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/2) στην κοινότητα Vitacura της πρωτεύουσας ξέσπασε φωτιά σε αντιπροσωπεία μοτοσικλετών και σε πολυτελές κατάστημα, καταστρέφοντας 6 μηχανές και προκαλώντας πολλές ζημιές. Πυρπολήθηκαν επίσης κάδοι απορριμμάτων και στήθηκαν ως οδοφράγματα.

Οδοφράγματα στο Κονσεψιόν

Στις 8 το πρωί της  Δευτέρας (8/2) στήθηκαν φλεγόμενα οδοφράγματα στη λεωφόρο Paicaví στο Conception. Η κυκλοφορία παρέλυσε και στα δύο ρεύματα. Μ’ αυτή την πράξη οι αγωνιστές που συμμετείχαν έστειλαν το μήνυμα στους νέους διαχειριστές της εξουσίας, ότι η συνεχιζόμενη καταπίεση επί 200 χρόνια δεν πρόκειται να κάμψει την αντίσταση, παρά το παραμύθι της «ανάπτυξης» που προβάλλουν.

Εμπρησμός σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Τη Δευτέρα 8 Φλεβάρη έγινε εμπρησμός στην αντιπροσωπεία της Subaru (Indumotora) στο Σαντιάγκο. Την ευθύνη ανέλαβε η «Άγρια Εξεγερτική Ομάδα για τον Πόλεμο Ενάντια στην Κυριαρχία».

Δημοσιεύθηκε από τον Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: