Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, Ο ROCOS (ΜΑΝΤΕΛΗΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ…

«Ξεκλειδώθηκε», λοιπόν, ο κωδικός Rocos και εμφανίστηκε ο «δικαιούχος» τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία, όπου είχαν κατατεθεί 200.000 γερμανικά μάρκα ως μίζες από πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens, ενώ μέρος του εμβάσματος έφθανε μέχρι τις ΗΠΑ για τις σπουδαστικές «ανάγκες» των παιδιών του.

Ναι, καλά καταλάβατε για τον αξιότιμο κ. Μαντέλη που, όμως, δεν χάνουμε την ευκαιρία να υπενθυμίζουμε, βρίσκεται στο εξωτικό Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Έχουν γνώση όμως οι φύλακες…

Οι τυχόν ποινικές ευθύνες έχουν φυσικά παραγραφεί, αφού ήδη έχουν παρέλθει δύο κοινοβουλευτικοί σύνοδοι, χωρίς να επιληφθούν τα «αρμόδια» κοινοβουλευτικά όργανα.

Επιβεβαιώνεται, επίσης, από κατάθεση «ειδήμονα» δημοσιογράφου, ότι ο Τσουκάτος παρέλαβε για λογαριασμό του κόμματος ένα εκατομμύριο ευρώ. Ενώ η τελευταία «μεγάλη αποκάλυψη» είναι ότι ο Χριστοφοράκος είχε προειδοποιηθεί ότι επίκειται σύλληψή του ώστε να διαφύγει ασφαλώς στην Γερμανία με την γνωστή αίσια εξέλιξη για τον ίδιο, αλλά και πολλούς παλιόφιλους πολιτικούς στην Ελλάδα.

Περσινά ξινά σταφύλια θα πει κανείς και θα έχει απόλυτο δίκιο. Μόνο που αυτή η «εξεταστική» επιτροπή είναι μία απ’ αυτές στην οποίες συμμετέχουν και κουράζονται οι «εκπρόσωποι» του λαού και βέβαια για την «δουλειά» τους αυτή πληρώνονται αδρά…

Και πάντα εις υγείαν των κορόιδων…

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: