Η απόδραση από το Α.Τ. Ρόδου και οι κεφαλοκυνηγοί του ΖOUGLA.GR – Τ.V. KOSMOS

Δύο κρατούμενοι στα κρατητήρια του Α.Τ. Ρόδου, όπου είχαν μεταχθεί λόγω της δίκης τους, κατόρθωσαν να αποδράσουν. Οι δραπέτες έκοψαν με άγνωστο αντικείμενο τα κάγκελα της τουαλέτας των κρατητηρίων και έγιναν άφαντοι.

Το ανθρωποκυνηγητό, βέβαια, εκ μέρους των επίσημων διωκτικών αρχών δεν άργησε να ξεκινήσει, χωρίς να λείψουν και ορισμένοι «καλοθελητές», έτοιμοι να συνδράμουν στην εκ νέου σύλληψη των «φοβερών εγκληματιών», που είχαν την αναίδεια να φτερουγίσουν από τα κρατικά μπουντρούμια.

Αυτή τη φορά πρόκειται για τους κεφαλοκυνηγούς του Zougla.gr και του tvkosmos.gr που αποδείχτηκαν κάτι παραπάνω από «ετοιμοπόλεμοι»… Με ποιο τρόπο; Αναπαράγοντας εικόνες από την ημέρα της μεταγωγής τους στις 7-2-2010 προκειμένου να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Και, βέβαια, μην φανταστεί κανείς ότι πρόκειται είτε για πρεζέμπορους, είτε για σωματέμπορους ή βιαστές ή για κρατούμενους για κάποιο φόνο, οπότε και με δεδομένη την κοινωνική απαξία που θα υπήρχε, μπορούσαν να περιμένουν οι συγκεκριμένοι κεφαλοκυνηγοί ότι θα υπήρχε ανταπόκριση στα κελεύσματα τους, ώστε να καταδοθούν στις αστυνομικές αρχές. Οι δύο δραπέτες απλά κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές, δεν έχουν καν δικαστεί ακόμα, ο ένας μάλιστα είναι ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας και συγκεκριμένα μόλις είκοσι ετών, ενώ ο δεύτερος είκοσι οκτώ ετών.

Όχι δεν είναι πρόκειται για «ζούγκλα» των ΜΜΕ. Τα άγρια θηρία είναι αθώα μπροστά τους, αφού τις περισσότερες φορές δεν επιτίθενται δίχως λόγο… Και σχεδόν ποτέ δεν κατασπαράσσει το ένα το άλλο…

(Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών)
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: