Δράσεις του Μετώπου για την απελευθέρωση των ζώων στην Ευρώπη

Γερμανία

Στις 5 προς 6 Ιανουαρίου, στο Essen στη Γερμανία, τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο του  Karim Bohn, αντιπροέδρου της επενδυτικής εταιρίας  Fortress Investment, που είναι ο βασικός χορηγός της  Huntingdon Life Sciences, βιοφαρμακευτικής και χημικής εταιρίας που χρησιμοποιεί ζώα στα πειράματα της για λογαριασμό των φαρμακοβιομηχανιών και άλλων εταιριών, όπως καλλυντικών και τροφίμων. Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς εξαιτίας της αδυναμίας της πυροσβεστικής να προσεγγίσει, λόγω του στενού δρόμου και των παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Στην ανάληψη ευθύνης απαιτείται η άμεση απόσυρση της οικονομικής στήριξης για την Huntingdon Life Sciences, περιγράφονται οι συνθήκες βασανισμού των ζώων στα εργαστήρια και τονίζεται η ανάγκη άμεσης δράσης ενάντια στην Huntingdon Life Sciences,τους συνεργάτες και τους χορηγούς της.

Γαλλία

Με μπογιές και κόλλες στις κλειδαριές και επίεθεση με πέτρες στα παράθυρα απάντησαν στην διαφημιστική καμπάνια της φίρμας Cuir et Fourrure du Front de Seine (Fur & Leather shop), στο 15ο Διαμέρισμα του Παρισιού μέλη του ALF, στις 2 Iανουαρίου.

Κροατία

Για πρώτη φορά την 1η Ιανουαρίου, στην Κροατία, πεταχτήκαν μπογιές σε τρία καταστήματα γούνας και γραφτήκαν συνθήματα όπως «η γούνα είναι φόνος» και «δολοφόνοι.

δημοσιεύτηκε από Αναρχικούς/ες μέσα και έξω από σχολεία και σχολές
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: