Δράση αλληλεγγύης στη συλληφθείσα στη Μαδρίτη

Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε 2 τράπεζες στη Βαρκελώνη.

«19 Δεκεμβρίου 2009
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, δύο μικρές πράξεις αλληλεγγύης, βάλαμε φωτιά σε δύο τράπεζες στο Guinardó (Βαρκελώνη).
Πρώτον, θέλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη αυτής της πράξης για αλληλεγγύη στην Τάμαρα, τη νεαρή Μαδριλένα που συνελήφθη μέσα στη βδομάδα και κατηγορείται ότι έσδτειλε γράμμα-βόμβα στο διευθυντή των Υπηρεσιών Φυλακών – τον πολιτικό που είναι υπεύθυνο για την παρούσα κατάσταση του κρατούμενου Amadeu Casellas.
Άσχετα με το αν είναι υπεύθυνη για την πράξη αυτή, ξέρουμε ότι αυτή η σύλληψη σηματοδοτεί μια προσπάθεια να σταματήσουν όλες οι κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Amadeu. Αυτό επιβεβαιώνεται από διάφορες αναφορές ότι οι Mossos (η αστυνομία της κυβέρνησης της Καταλονίας) κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις επικίνδυνες διασυνδέσεις που σχετίζονται με την απεργία πείνας του αναρχικού κρατούμενου. Μ’ αυτή την έννοια καταλαβαίνουμε τη σύλληψή της, και μ’ αυτή την έννοια καταλαβαίνουμε την αλληλεγγύη μας.
Δεύτερον, θέλουμε να δείξουμε τη βαθιά υποστήριξη στους συντρόφους που συνελήφθησαν στη Χιλή. Οι εχθροί μας μπορεί να μην καταλαβαίνουν από σύνορα – όπως δείχνει και η συνεργασία της Ιταλικής με την Χιλιανή αστυνομία – αλλά ούτε και μεις σαν διεθνιστές προλετάριοι. Δεν είστε μόνο!
Όπου υπάρχει αγώνας, υπάρχει καταστολή!
Όπου υπάρχει καταστολή, υπάρχει αλληλεγγύη!»

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: