104 προσαγωγές συνολικά στη Θεσσαλονίκη, σήμερα περνάνε απ’ τα δικαστήρια οι 9 συλληφθέντες

Σήμερα περνάνε από εισαγγελέα οι συλληφθέντες της χθεσινής ημέρας στη Θεσσαλονίκη. Κάποιοι από τους συλληφθέντες προέρχονται από το μπλοκ που εγκλωβίστηκε στην οδό Καραολή Δημητρίου. Οι μπάτσοι προσπαθούν τώρα να φορτώσουν σε κάποιους αντικείμενα που βρέθηκαν στο δρόμο πεταμένα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας βρέθηκαν 42 μολότοφ, ξύλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες, μπουλόνια, σφυριά, σφεντόνες και άλλα αντικείμενα και επιχειρείται τώρα να φορτωθούν σε λίγα άτομα!

Να θυμίσουμε ότι από το σωρό των εγκλωβισμένων «διαλέχτηκαν» κάποια άτομα που μεταφέρθηκαν με 2 κλούβες στη ΓΑΔΘ, ενώ οι υπόλοιποι, που είχαν μείνει στο οδόστρωμα περικυκλωμένοι από τους μπάτσους και πάνω σε πολυκατοικίες, αφέθηκαν μετά από παρέμβαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υπόλοιπες προσαγωγές έγιναν στην Εγνατία, την πλατεία Αριστοτέλους αλλά και άλλους δρόμους γύρω από το υπουργείο.

Το βράδυ (χθες) και αργότερα τα  ξημερώματα σήμερα έγιναν νέες συγκρούσεις έξω από το Πολυτεχνείο, και προσήχθησαν άλλα 6 άτομα.

277 μέχρι τώρα είναι συνολικά οι προσαγωγές στην Αθήνα.

62 προσαγωγές έγιναν στην Πάτρα, 3 απ’ τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Τελευταία ενημέρωση: σύμφωνα με τους μπάτσους, ένα άτομο συνελήφθη χθες στις 21.00 στο ΑΠΘ για επίθεση με μολότοφ στα ΜΑΤ, ενώ δύο ανήλικοι συνελήφθησαν χθες στις 22.00 στη Μηχανιώνα και κατηγορούνται για επίθεση με πέτρες και μολότοφ σε περιπολικό.

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: