Eίμαι Ισραηλίτης

Ένα βίντεο ντοκουμέντο μας στάλθηκε,  έχει φτιαχτεί τον Σεπτέμβρη του 2009, και βασίζεται σε κείμενο του 2002,   γραμμένο από υπάλληλο της ένωσης των Παλαιστινίων φοιτητών του Πανεπιστημίου της Washington. To δημοσιεύουμε με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τις διακρατικές συμφωνίες μέσω του ΟΗΕ για τη μη αναγνώριση των εγκλημάτων πολέμου του κράτους του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων.

 

«Είμαι Ισραηλίτης, ήρθα σε μια γη χωρίς ανθρώπους, για ανθρώπους χωρίς χώρα. Αυτοί οι άνθρωποι που έτυχε να ζουν σε αυτή τη γη, δεν είχαν το δικαίωμα να είναι εκεί και οι άνθρωποι μου τους υπέδειξαν να φύγουν ή να πεθάνουν. Σβήνοντας 480 παλαιστινιακά χωριά και την ιστορία τους.

Είμαι Ισραηλίτης μερικοί από τους ανθρώπους μου, διέπραξαν σφαγές και αργότερα έγιναν πρωθυπουργοί για να με εκπροσωπούν.
Ο Μεναχέμ Μπέγκιν ήταν υπεύθυνος της μονάδας που έσφαξε τους  κατοίκους του Ντειρ Γιασίν, συμπεριλαμβανομένων και 100 ανδρών, γυναικών και παιδιών.
Το 1953 ο Αριέλ Σαρόν, καθοδηγούσε τη σφαγή των κατοίκων του Κίμπια και το 1982,  κανόνισε για τους συμμάχους μας τη σφαγή 2000 προσφύγων στα στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα.

Είμαι Ισραηλίτης.
Το 1948 χάραξα τη γη της Παλαιστίνης και απαλλοτρίωσα τη γη απο τους κατοίκους της, αντικαθιστώντας τους με Εβραίους από  την Ευρώπη και άλλα μέρη του κόσμου.

Ενώ οι ντόπιοι που οι οικογένειες τους έμεναν σε αυτή τη γη για χιλίαδες χρόνια, δεν επιτρεπόταν να επιστρέψουν, εβραίοι από όλα τα μέρη της κόσμου, ήταν ευπρόσδεκτοι για άμεση υπηκοότητα.

Είμαι Ισραηλίτης, το 1967 καταβρόχθισα την υπόλοιπη γη των Παλαιστινίων, τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα και ανάγκασα τους κατοίκους, να ζούν σε ένα καταπιεστικό στρατιωτικό καθεστώς,  ελέγχοντας και ταπεινώνοντας  κάθε πτυχή της ζωής τους.
Τελικά έλαβαν και το μήνυμα ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι ούτε στα στρατόπεδα προσφύγων στο Λίβανο και την Ιορδανία

Είμαι Ισραηλίτης, έχω τη δύναμη να ελέγχω την αμερικανική πολιτική. Η αμερικανο-ισραηλινή επιτροπή  μου δημοσίων υποθέσεων μπορεί να επηρρεάσει οποιαδήποτε απόφαση και οποιονδήποτε πολιτικό, και όπως βλέπετε, όλοι συναγωνίζονται να με ευχαριστήσουν. Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και ο ΟΗΕ είναι ανήμποροι εναντίον μου. Έχω το αμερικάνικο βέτο να μλοκάρω κάθε καταδίκη για τα εγκλήματα πολέμου που έχω διαπράξει.

Είμαι Ισραηλίτης και έχω επιρροή στα ΜΜΕ, επενδύσει εκατομμύρια δολλάρια στις δημόσιες σχέσεις.

Είμαι Ισραηλίτης και εσείς Παλαιστίνιοι θέλετε να διαπραγματευτείτε την «ειρήνη»;!Αλλά δεν είστε τόσο έξυπνοι όσο εγώ! Θα διαπραγματευτώ και θα σας αφήσω  τον έλεγχο των δήμων, ενώ θα ελέγχω τα σύνορα σας, το νερό σας, τον αέρα σας και ότι άλλο θεωρώ σημαντικό!

Όσο θα «διαπραγματευόμαστε» θα καταπιώ τα υψώματα σας και θα τα γεμίσω με έποικους, από τους πιο ακραίους από τους ακραίους, οπλισμένους μέχρι τα δόντια. Αυτοί οι έποικοι θα μετακινούνται από δρόμους που εσείς θα είστε αποκλεισμένοι και θα είστε φυλακισμένοι στα μικρά Bantustans, ανάμεσα σε αυτούς και περικυκλωμένοι από σημεία ελέχγου σε κάθε κατεύθυνση.

Είμαι Ισραηλίτης με τον τέταρτο σε δύναμη στρατό στο κόσμο, με πυρηνικά όπλα. Πως τολμάτε και επιτρέπετε στα  παιδιά σας να εναντιώνονται στη κυριαρχία μου με πέτρες; Δεν γνωρίζετε ότι οι στρατιώτες που δεν διστάζουν να τους τινάξουν τα κεφάλια. […]».

Hashem Said .25.2.2002

Δημοσιεύτηκε απο Αναρχικούς, αναρχικές μέσα και έξω από σχολεία και σχολές
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: