Όχι στους Ολυμπιακούς στην ιθαγενική γη.

Harriet Nahanee ArrestΚάλεσμα απευθύνουν οι ιθαγενείς πληθυσμοί του Καναδά, ενάντια στην Ολυμπιακή φλόγα.

106 μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη των χειμερινών ολυμπιακών. 106 μέρες δράσης.

«Έχουμε έναν κοινό εχθρό, έναν κοινό καταπιεστή, έναν κοινό εκμεταλλευτή. Αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε και να ενωθούμε , στη βάση αυτής της κοινής διαπίστωσης…» Malcolm X, 1954
Για τις επόμενες 106 μέρες η ολυμπιακή φλόγα θα περνάει από τη γη μας. Η ολυμπιακή δάδα, επιβαλλόμενο σύμβολο της άσπρης «υπεροχής» που θα περάσει από τη γή μας,  συμπυκνώνει τη κλοπή, τη κυριαρχία και την επιβολή στις ζωές μας.

Για τις επόμενες 106 μέρες, κάθε ιθαγενική φυλή θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στο κόσμο για την καταπίεση και να καταδείξει τον κοινό μας καταπιεστή και εισβολέα. Ας ενώσουμε τις φωνές μας  και να φωνάξουμε. Είμαστε περήφανοι και ανεξάρτητοι άνθρωποι που δεν θα παραδώσουμε ποτέ τη γη μας.

Είναι προγραμματισμένο στη πορεία της ολυμπιακής δάδας, να συμμετέχουν ντόπιοι, σε μια προσπάθεια από τη πλευρά των κυριάρχων αφομοίωσης και υποχώρησης προς τον λευκό τρόπο ζωής.

Καλούμε όλες τις ιθαγενικές φυλές να καταδείξουν το ολοκαύτωμα που συντελείται εδώ και 500 χρόνια και κατέστρεψε τις ζωές εκατομμυρίων από εμάς, κλέβοντας τη γή μας. Να δείξουμε ότι δεν θα δεχτούμε ποτέ την ήττα. Από την αρχή της εισβολής αντιστεκόμαστε και αντέχουμε ακόμα. Αντιστεκόμαστε αποκλείοντας τους δρόμους, είμαστε ακόμα ζωντανοί στην ελεύθερη γη.  Χρειαζόμαστε τη γη, το νερό και τον αέρα για να ζήσουμε. Ο στόχος των κυρίαρχων είναι να μας καταστήσουν απόλυτα εξαρτημένους. Όποιος αντιστέκεται συλλαμβάνεται ή δολοφονείται.

Αυτό είναι ένα κάλεσμα προς τις περήφανες φυλές του Βορρά:

Songhees, Kwakwaka’wakw, Nuu-chah-nulth, Halkomelem, Cowichen, Tuchone
Tlinget, Inuit, Innu, Mohawk, Six Nation Conferderacy, Annishinabe, Cree,
Algonquin, MikM’aq, Maliseet, Wabanaki, Siskita, Dakota, Nakota, Stoney,
Dene, Gwich’in, Tahltan, Gitsan, Wetsuitan, Haisla, Nisga, Sekani, Dakelh,
Tsimshian, Nuxalk, Heiltsuk,Tsilcotin, Secwepemc, Nlaka’pamux, Okanagan,
Ktnuxa, St’at’imc, Stolo and all unmentioned Nations.

Όταν η δάδα των εισβολέων περάσει μέσα από τη γη σας, αντιτάξτε ότι η γη και το νερό δεν πουλιούνται, η φύση δεν θα νικηθεί από τον άνθρωπο,ούτε από τους νόμους του. Εμποδίστε τη πορεία της φλόγας.

Να ταράξουμε  το 2010

Native Youth Movement Warrior Society

Σχετικά με τους χειμερινούς Ολυμπιακούς 2010 στον Καναδά

Δημοσιεύθηκε από Αναρχικούς, αναρχικές μέσα και έξω από σχολεία και σχολές
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: