Οι Εμβολιασμοί ως μέσο ελέγχου-Ιός Η1Ν1

Γενικευμένη ίωση απο εμβόλιο σε ένα προγενέστερα υγιές παιδί

Γενικευμένη ίωση από εμβόλιο σε ένα προηγούμενα υγιές παιδί

Το προσεχές δεκαήμερο θα αρχίσει ο προαιρετικός εμβολιασμός νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και του ΙΚΑ και θα επεκταθεί και στον υπόλοιπο πληθυσμό. Παρότι οι αρχές στο ξεκίνημα της εμφάνισης της γρίπης μιλούσαν για υποχρεωτικό καθολικό εμβολιασμό, τώρα μιλούν για προαιρετικό επισημαίνοντας βέβαια την αναγκαιότητα του. Σε αυτό συμβάλλουν και τα δημοσιεύματα που όσο πλησιάζει η ημερομηνία παραλαβής των παρτίδων των εμβολίων τρομολαγνούν αναλόγως, επισημαίνοντας την αύξηση των ασθενών κλπ.

Οι επιπτώσεις και οι συνέπειες των εμβολιασμών είναι σημαντικές και δεν μπορούν να κρυφτούν όσο και αν προσπαθούν οι φαρμακοβιομηχανίες και σχεδιαστές των βιολογικών πολέμων. Η χρήση του εμβολιασμού ως πολιτικού εργαλείου είναι ξεκάθαρη και δεν ήταν άλλωστε και η πρώτη φορά στην ιστορία, όταν τον Δεκέμβρη του 2002 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους σήκωσε το μανίκι του χεριού του και αφέθηκε να τρυπηθεί 15 φορές στο μπράτσο με ιούς ευλογιάς από μολυσμένο μοσχάρι. Ο εμβολιασμός του Μπούς ήταν συμβολικά μια ξεκάθαρη πολιτική πράξη δημόσιας υγείας που θα αποδείκνυε τα σατανικά σχέδια του Σαντάμ Χουσεΐν να εξαπολύσει βιολογικό πόλεμο, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Στο πλαίσιο της τρομολαγνείας που ασκήθηκε από την κρατική εξουσία στις ΗΠΑ στις αρχές του αιώνα εφαρμόσθηκαν προγράμματα μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού περιθωριακών ομάδων και μειονοτήτων διά της βίας από μεικτές ομάδες γιατρών, αστυνομικών και δικαστών. Σε αυτή τη βάση αναπτύχθηκε αυτονόητα και το κίνημα των αντι-εμβολιαστών που πρεσβεύουν ότι δεν μπορεί να παραβιασθεί το θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και της ελεύθερης βούλησης για οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση.

Εν τω μεταξύ στα ψιλά των δημοσιευμάτων, συχνά, αναφέρεται οτι και το γνωστό αντιγριπικό εμβόλιο αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη νέα γρίπη. Να είμαστε σίγουροι οτι αν τους τελειώσουν οι παρτίδες θα εμβολιάζουν με τα κοινά αντιγριπικά.

Δημοσιεύθηκε απο τον Αναρχικό Πυρήνα Χαλκίδας
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: