Μυστικές υπηρεσίες πίσω από την έκρηξη στην Πεσαβάρ στο Πακιστάν;

3Η αιματηρή επίθεση σε αγορά του Πεσαβάρ που έγινε χθες -λίγες ώρες μετά την άφιξη της Χίλαρι Κλίντον στη χώρα, δεν αφήνει αμφιβολία ότι είναι έργο μυστικών υπηρεσιών ή ιδιωτικών εταιριών σεκιούριτι, όπως καταγγέλλεται και σε ιστοσελίδες στο εξωτερικό.

«Οι Ταλιμπάν και η Αλ-Κάιντα έχουν αρνηθεί ανάμειξη στην έκρηξη στην Πεσαβάρ και ανέφεραν ότι δεν πραγματοποιούν βομβιστικές επιθέσεις σε αγορές και τζαμιά… PAKISTAN-VIOLENCE/ATTACKS

…Σύμφωνα με δήλωση της Αλ-Κάιντα, δεν ενέχονται στη δολοφονία αθώων ανθρώπων. Σύμφωνα με πηγές της Αλ-Κάιντα, στοιχεία, που θέλουν να δυσφημίσουν τον Τζιχάντ και τους πρόσφυγες, βρίσκονται πίσω από την έκρηξη στην Πεσαβάρ. Οι πηγές της Αλ-Κάιντα αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην Αμερική και τους πράκτορές της σε όλο τον κόσμο. Το απαγορευμένο κίνημα Τεχρίκ-ε-Ταλιμπάν σε email που έστειλε σε μέσα ενημέρωσης, καταδίκασε την έκρηξη στην Πεσαβάρ και αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην έκρηξη στην αγορά Μενάα.»

(«The Taliban and al-Qaeda have denied involvement in the Peshawar bomb blast and said they do not explode bombs in bazaars and mosques. According to a statement of al-Qaeda, they are not involved in the killing of innocent people. According to al-Qaeda sources, the elements, who want to defame Jehad and refugees, are behind the Peshawar bomb blast. The al-Qaeda sources say they would continue Jehad against America and its agents across the world. The banned Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP) in an email sent to the media also condemned the Peshawar blast and denied its involvement in the Meena Bazaar explosion.»)

H έκρηξη αυτή έγινε 5 μέρες μετά την επίθεση αυτοκτονίας που έγινε την Παρασκευή σε εγκαταστάσεις των μπάτσων στην ίδια πόλη. Μια γυναίκα καμικάζι εισήλθε στις εγκαταστάσεις της αστυνομίας και ανατινάχθηκε, ενώ ένα αυτοκίνητο Suzuki ανατινάχθηκε από άλλο δράστη δίπλα σε φυλάκιο.

Ασήμαντη λεπτομέρεια: Τις τρεις τελευταίες μέρες, η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρυ Κλίντον, βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στη χώρα!

16ed

Η επίθεση αυτή μάλλον έδωσε το έναυσμα σε μυστικές υπηρεσίες να ενορχηστρώσουν μια γνωστή από παλιά τακτική: αυτή των τυφλών χτυπημάτων σε αγορές, που συνήθως πραγματοποιούνται από μυστικές υπηρεσίες διαφόρων κρατών.

Ο τραγικός απολογισμός στην αγορά Μενάα είναι 105 νεκροί και 160 τραυματίες ενώ ολόκληρα κτίρια με μαγαζιά ισοπεδώθηκαν. Εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκαν 150 κιλά εκρηκτικών μέσα σε όχημα.

Δημοσιεύματα αναφέρονται σε πιθανή ανάμειξη της CIA και των εταιρειών Blackwater/Dyncorp, ή ακόμη και των πακιστανικών ή ιρανικών μυστικών υπηρεσιών.

Δημοσιεύθηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: