Καλώς τα δεχτήκαμε! Ο αδερφός του προέδρου του Αφγανιστάν, θεωρούμενος ως Νο. 1 στη διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή, κατηγορείται ότι είναι έμμισθος υπάλληλος της CIA!

image0092Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, ο αδερφός του προέδρου-μαριονέτα του Αφγανιστάν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για εμπόριο ηρωίνης και θεωρείται άνθρωπος-κλειδί στην διακίνηση στην ευρύτερη περιοχή, κατηγορείται ότι είναι έμμισθος υπάλληλος της CIA. Ο κόσμος το’ χει τούμπανο…

Ο Αχμέντ Ουαλί Καρζάι, αδερφός του προέδρου-μαριονέτα του Αφγανιστάν, παραδέχεται μόνο ότι έχει σχέσεις με κάποιους αξιωματούχους… Τώρα προσπαθούν να τον καλύψουν, όπως κάνουν τόσο καιρό, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που αναρωτιούνται γιατί δεν διερευνώνται τόσες καταγγελίες που υπάρχουν για το άτομό του, παρά μένει στο απυρόβλητο. Την αιτία την ξέρουν κι οι ίδιοι βέβαια, είναι τα 65 δισ. δολάρια που αποφέρει η πρέζα του Αφγανιστάν και διαχειρίζονται η CIA και η MI5.

karzai

Άκουσον, άκουσον! Κατηγορούν τώρα τη Σία ότι σπρώχνει πρέζα!

Είναι δυνατόν κοτζάμ μυστικές υπηρεσίες να δίνουν λογαριασμό σε άλλους και να μην μπορούν να κάνουν «λίγο» πρεζεμπόριο για να χρηματοδοτηθούν! Αλοίμονο!

Το πιο αηδιαστικό είναι όμως, ότι τον τελευταίο καιρό, κάθε τρεις και λίγο, σε ελληνικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, έσκιζαν τα ιμάτιά τους για τους… κακούς Ταλιμπάν που τρέφονται από το εμπόριο ηρωίνης, ενώ στην πραγματικότητα μόνο αυτοί είναι που το καταπολέμησαν στην περιοχή.

Για να δούμε τώρα το επόμενο ρεπορτάζ που θα λέει για ανακάλυψη ποσότητας ηρωίνης και καταστροφή της και μπλα.. μπλα..

(Δημοσιεύτηκε απο Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ)
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: